Gamze9 Bende 15 e doğru gdiorum insallh.12 haftalıkken kıza benzeettim dedi dayanamadm 14 haftalıkken başka bj doktora gttim sırtı dönük fln dedj geri guzek bi kıza benzettim dedi.bu sefer doktorlar yanilirda değişir🙁
Gamze9 Kader477 5 yaşında bı kizim var buda erkek istiorum farklı bı meyve tatalim die Rabbimden hayirlisi 🤲
HaticeNur34 @Kader477 11+2 günlüğüz yarın kontrolümüz var daha cinsiyet belli değil ama ben doktorumdan tahmin alıcam söylerse 26-28 Aralık gibi doğumum olucak inşallah rabbimin izniyle 😊🙏
Gamze9 Kader477 amin amin canım insallh tabiki takdir allahdan ne verirse kabulum bidr oglumuz olsaydı die düşünmedim deil.cok.fazla msj okuudm degsiti şöyle oldu böyle oldu die bende acaba diorum
Kader477 Gamze9 aynen olur mu olur cnm yanılma oluyr bazen umarım gönlünde ki olur banada tahmin erkek dedi ama kızda olablr nasip kismet sen ne hisedysn
Esolinn Kader477 Uygulama 5 aralık gösteryor 14+3 olduk, 12′de erkek gibi dedi, 13+6 da kesin erkek dedi doktorum ☺️
Aregonde Esolinn 14+3 6 aralık veriyor dogumu:) 12. Haftada erkek gibi gormustu ama 13.hafatda erken soylemisiz bekleyelim biz daha dedi bakalim
Gamze9 Kader477 ya ben bişey hissetmiorumkibYA BİLMİORUM valla bol bol Yusuf suresi okuorum hergun Yasin okuurm niyetimi bilio rabbim
elifemirasaf Kader477 hayır sadece ben ısrar edince çıkıntı var dedi henüz erken net bişi söylemek için dedi bana da gösterdi pipi gibiydi