Fatmakara97 arelveannesi 11de tahmin yapan çok var canım duyduğum kadarıyla doğru çıkan da çok var doktorum 10 dakika kadar baktı bacak arasına ama belli değil demişti haftaya gideceğiz bakalım hayırlısı olur inşallah 🥰
arelveannesi Fatmakara97 inşallah canım doğrudur benim ilk gebeliğim çok bilmiyorum ne zaman tam belli olur benimde yarın kontrolüm var 12 haftalık oluyoruz detaylı bakacak bizimde cinsiyetimiz belli olur inşallah 🥰
Aylin2011 ElifB08 Allah sizin ve herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Miniktosbaa Gamze9 hiç üzülmeyin hakkınızda o hayırlıymış demekki hayırsız oğlan olacağına hayırlı kız olsun nice erkek evlatlar gördüm anaya babaya zalim Allah öylesilerden vermesin
Gamze9 Miniktosbaa bende üzüldüğün için kendime çok kiziyorum Cook.cokndogru diosunuz gerckden.duydugumdan beri sanki bogazmda bişey düğümlendi kaldı gbinhissediyorum aglayasim gelio surekli
Sude-96 Minikpandaa benim 22 Aralık 12 haftalık sizin ki neden erken gözüküyor ben mi yanlış anlıyorum
Aregonde Esolinn 14+3 6 aralık veriyor dogumu:) 12. Haftada erkek gibi gormustu ama 13.hafatda erken soylemisiz bekleyelim biz daha dedi bakalim
hazaltolga1 Gamzeeece 14+4 de öğrendik ikili testte de kıza benzetmişti doktor şu an tam 15 haftalık 🌸
TA_48 Benim de Aralık yada Ocak gibi doğum olucak galiba doktorum daha söylemedi. 10.haftadayım 12 haftalık olduğumda kontrole çağırdı. İnşallah Ocak da doğar yada Aralık 24 den sonra doğum olur yoksa yay burcu olucak hiç istemiyorum😀
Fenciilknurhoca hazaltolga1 ikili testte kan veriliyor bildiğim kadariyla. Ikili testte cinsiyet nasıl belli oluyor 🤔 ultrasonda bakinca mi söyledi yoksa 😊