Lokumunannesii Kader477 önümüzdeki hafta belli olabilir belli olmaz bu işler pızısyon uygunsa neden olmasın
esradmrz Fatmakara97 benim de 24 aralık ben 2li teste bugün gittim aslında siz gittiniz mi 11+5 deyim bu da 12.haftadan 5 gün almış 1 gün daha beklese tam 12.haftasını doldurmuş oluyor yanlış bilmiyorsam 💕 sağlıkla gelsinler inşallah
Fatmakara97 esradmrz ben daha gidemedim canım tel başıma merkeze gidemiyorum eşim görevde haftaya gelecek inşallah 12.haftanın içinde veya 13. Haftada gideceğiz inşallah 🥰
ebrualtnn Kader477 14+4 olduk, iki hafta önce ikili test için gittiğimizde doktor kesin bir şekilde erkek olduğunu söyledi 🥰 uygulamaya göre doğumu 5 Aralık gösteriyor, hayırlısı Allahtan bakalım 🌸
Fenciilknurhoca elifemirasaf bizim de 6 aralık görünüyor sağlıkla gelsinler inşallah 😊 öğrenemedik bizde 2 hafta sonra kontrol bakalım
elifemirasaf Fenciilknurhoca bizim de 3 hafta sonra inşallh öğreniriz sağlıcakla doğsunlar 5 Ağustos’a detaylı ulturasona randevu aldım bugün de çok yoğunluk var
arelveannesi Fatmakara97 o kadar erken söylüyorlar mı ya o zaman yarın bi tahminde bulunur doktor çok heyecanlandım 😍
Fatmakara97 arelveannesi özel diye belki de bilmiyorum canım ama doktorum Siirt’in en iyi 2 doktorundan biri
Aylin2011 ElifB08 bakalım hayırlısı inşallah iki kızım var herkes bunlar da erkek olsun diyor ama demekle olmuyor sağlıklı olsunlarda
ElifB08 Aylin2011 tabiki önce sağlıklı olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil. Ama çok şanslınız bende 2 kızım olsun isterim Rabbim nasip ederse
Aylin2011 ElifB08 Allah sizin ve herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah