Dubletombikdoner KZeynepk 🤣🤣🤣sana şu şarkıyı armağan ediyorum 😁😂 Ellere kaldik guvenim yok kimselereeeer😁😁😁😁😁
ideemirel KZeynepk vallaha ben öncesinde de çok tüylüydüm ve hızlı cikiyodu şimdide öyle kaderimdir dedim üzülmedim 😀😀😀
Dareyn Dubletombikdoner Kıllı olur derler anneler😂♥️ Benim çok tüyüm vardı alçıya alınmıştı vücudum ondan beri var hep hamile olunca kuaför abla şey demişti (uzun süre ona giderdim) kız senin oğlun olacak dedi dedim nereden çıktı bu dedi tüylerin dönmüş azalmış dedi öyle de bildi 😂
Elisayldz19 KZeynepk evet evet çok çabuk cikiyor sabaha belli ederler yine kendilerini şöyle de bir durum var bacaklarım ve kollarımı 3 aydır almıyorum hiç tüy yok koltuk altı ve bikini bölgesi 2 güne çıkıyor anlam veremiyorum 🤦
KZeynepk Elisayldz19 aynen canım benimde koltuk altı ve bikini bölgesi çabuk cikiyo bacaklarım zaten cokk seyrek varla yok arası 😁hormonel herhalde kendimi öyle avutmak istiyorum 😂😂😂
Elisayldz19 Aysrnn ne kadar bekletmeme bağlı 😁 yani 1 haftada yeni yeni uçları çıkıyor 1 ayda komple geliyorlar 😁
fatmamusa-28 KZeynepk 39+3 oldum geçen gün yaptırdım hayatımda ilk defa valla sizlere hayranım nasıl dayanıyosunuz kızlar hala acıyo 🤭 doğumda rahat ederim dedim inşallah çıkmaz
fatmamusa-28 KZeynepk ilk defa yaptırınca benim canımdan can gitti sesimi de çıkarmadım ama hiç uyuşmadı valla 😅 tek tesellim inşallah doğuma kadar bi daha çıkmaz
Menfiye_01 KZeynepk normal ılk defa yaptırdıysan bende ılk baslarda oyleydım evlenmeden 1 ay once basladım 1 sene oldu suan 1 bucuk ayda bir yaptırıyorum