KZeynepk Kızlar ağdayı ne sıklıkta yapıyorsunuz veya yaptiriyosunuz ben daha yeni başladım 14 gün oldu yaptıralı tekrar alincak hale gelmiş
Sevgi_123 KZeynepk benim azen 2 ayda bir gittiğim bile oluyor bazen ayda bir hormonlara bağlı olarak değişiyor yani
Dubletombikdoner 14 gün mu erken cikmis sizinki 🤨 valla 3 aylıkken kolları na ve bacaklarima agda yaptim 7 aylik oldum hala cikmadi 🤣 Birde o bölge aydan aya cikiyor yani
KZeynepk Dubletombikdoner bende ağda yaptirinca kafam rahat olur doğum zamanı diye düşünüyodum nerdeee😂
KZeynepk Dubletombikdoner böyle giderse 2 hafta da bi gidersem o zamana temiz denk gelirim herhalde canım 😂
ideemirel KZeynepk vallaha ben öncesinde de çok tüylüydüm ve hızlı cikiyodu şimdide öyle kaderimdir dedim üzülmedim 😀😀😀
Dubletombikdoner KZeynepk gobukler aldi basini gidiyor 🤣 benimde cok zoruma gitti ilk defa bu ay kendim alamadim 🤣 gobusumden uzanmaya calisinca dilimin disari çıktığını fark ettim o kadar cebelleşmisim yani 🤣sonra biraktim 🤣
KZeynepk Dubletombikdoner ne güldüm canım yaa😂😂ahh o göbüşlerr sıkıştırınca biraz hemen tekme sallıyor 😂😂😂
Dubletombikdoner KZeynepk 😁😂valla oyle ben ahkam keserdim inan alin aynayı karsiniza yapin derdim ama inan öyle olmuyormus 😂 hayrlisi boyleymis 😂
Elisayldz19 KZeynepk evet evet çok çabuk cikiyor sabaha belli ederler yine kendilerini şöyle de bir durum var bacaklarım ve kollarımı 3 aydır almıyorum hiç tüy yok koltuk altı ve bikini bölgesi 2 güne çıkıyor anlam veremiyorum 🤦