• Gebelik
  • Kızlar bir mucize oldu siz de bilin istiyorum🙈🙈

1. Haftamda 2705 beta hcg değeri ile gebeliğimi oğrenmiştim. 9+0 haftalık gebe olmam gerekiyordu bugün de. 5+3. Haftamda bi kanamam olmuştu o günden beri proluton depot iğneler progestan iğneler ve her gün 2 kere progestan kapsül kullanamam rağmen kanamalarim devam ediyordu. Neyse ilk kan testi verdiğim zaman hamile miyim değil miyim diye olan ilk tetkiler yani, tsh değerim yüksek çıkmıştı hap verdi doktor 33 gün sonra tekrar gel kontrol edelim dedi aile hekimim dün gittim sağlık ocağina hormon testi verdim. Bugün de kadın doğum uzmanina randevumuz var oraya gidicez aile hekimime mesaj attim hocam yaniniza gelemiyorum merkeze gideceğiz randevum var test sonuçlarım nasıl acaba diye. Atmış sonuçları bir de ne göreyim taaaa ilk öğrendiğim zaman ki beta hcg 2705 ken şuan ki 1000 gözüküyor düşmüş yani. Kanamam da devam doktor da ikimizde dedikki tamam düşük yapıyorum. Ama asla ağrım yok kuruyorum kafamda ölü o zaman düşük yapmıyorum kürtaj yapcaklar falan filan. Neyse Kadın doğum uzmanımiza randevu saatimiz geldi iceri girdik doktora hcg değerim düşmuş dedim kanaman devam ediyo mu dedi evet dedim “düşük yapmışsındır canım ya, sen uzan geliyorum ben” dedi. Geldi ve ultrasona geçti gülmeye başladı sana nasil bir test yapmışlar ya gayet sağlıklı boyu 3 katına çıkmış kanama alanında küçülmüş 9+5 ile uyumlusun hatta suan ilerde dedi. Hayatımın şokunu yaşadım bugün ol deyince olduran rabbime hamd olsun. 😍😍😍😍

kizannesi_1004 Ya sizi tanımam hikayenizi bilmem daha önce yazmişmiydiniz bilmiyorum ama yazdığınız beni çok duygulandırdı kendim yaşamış gibi hissettim geçmiş olsun sağlıklı bi gebelik geçirip çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🌹

kizannesi_1004 Cook sevindim sağlıkla, büyüsün kucağınıza alın inşallah Allahınım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏

kizannesi_1004 zaten ilk günlerde betahcg önemli sonrasında çok değişiyor bende 13 haftalık hamileyim sağlık ocağında 1000 çıkıyor sonucum ama ilk günlerden sonra o yüzden betadan takip yapmıyorlar oyüzden çok takılmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah