Srgzl Kızlar ben 29 haftalık üçüzlerime hamileyim 3 gündür çok fena kabız oldum ya böyle keçi dışkısı gibi azıcık oluyo yoksa hiç olmuyo napicam bilmiyorum böyle olan varmı😔
Deletedmom23234 Srgzl Bende 27. Haftaya kadar kabızlık çektim dediğiniz gibi top top gibiydi 😖 sabah aç karnına 3 4 adet kuru kayısı gece yatmadan da 3 4 adet kayısı tüketiyorum daha yeni yeni kendime geldim diyebilirim 👀
Zeynep_18 Srgzl sabah aç karnına kuru kayısı yiyip su iç etki edecektir ıkınma ayrıca iyi bişey değil hamilelikte😬
Nejlavrl Srgzl bol bol kayisi tuketin meyvesi olan suan kavun tuketin ve kahvaltida tahin tuketin bol su icin beyaz ekmek yerine esmer ekmek tuketin allahin izniyle kabizliktan kurtulursunuz😌
Aysobaciniz Srgzl duphalac diye bir şurup var hamileler kullanabiliyor onu alın doktoruna sor tabi önce birde probiyotik alın çok iyi geliyor bu ikisi. Eczaneden alabilirsiniz probiyotikleri ama önce doktoruna sor canım öyle al işe çok yarıyor. Suyunuda limonlu iç işe yarıyor.
Srgzl Bide afedersiniz ikinirken kollarım uyuşuyor böyle pancar gibi oluyorum derlerya guzsuzlesiyorum 😔
Deletedmom23234 Srgzl Önlemini alın ben 2 3 haftadır tuvalete çıkamadım az kalsın hastanelik oluyordum berbat birşey bu kabızlık 🥺 ikinmamaya çalışın birde hemoroid çıkarsa çok kötü olursunuz, kayısı tüketin bol bol 2 güne kadar düzeliyor artık lavaboya cikabiliyorum 🙏🏻
Seferyehatun Canım şurup vermedilermi? Mısır mevsimi yesen bol bol. Semiz otuda çok yariyor, yoğurtlu çiğ olarak salatasını yapinca. Bu arada masaAllah barekallah üçuzlerine. Normal mi oldular
Seferyehatun Srgzl inan çok işe yarıyor, ama çiğ tüket, bende iki şişe şurup bitirdim hiç işe yaramadı, kaysida yaramadı, dün dolu buyun kase yogurtlu baharatli semizotu salatası işe yaradı… MasaAllah evlatlarına, sağlıkla gelsinler, huzurla buyusunler canım
HavvaAtasoy Düzenli her sabah probiyotik yoğurt yemenizi tavsiye ederim ben öyle yapıyorum yoksa perişan olurum faydasını görüyorum