Deletedmom23234 Eymen-ss Bizde 27 haftalığız hareketli olması çok iyi diyor doktorum 😊 bu haftada bebeğin başı göğüs bölgenizde oluyor o yüzden korkmayın bende bazen diyorum ki çıktı çıkacak az kaldı 😅
Eymen-ss Deletedmom23234 Yaa o zaman bana da aynı şeyi der diye düşünüyorum 🤗 ben başını aşağıda hissediyorum nedense döndü sanırım çünkü yukarı vuruyor 🤣
Eymen-ss Minigimm0611 Haha hareketliysen eğer bende yerimde duramam hiç ☺️ aynen hareket etsin etmeyip de dediğin gibi korkutmasın da aşağıya da baskı yapmasin 🤣
Deletedmom23234 Eymen-ss Sanmıyorum geçen hafta doktor kontrolünde sordum daha erken dönmesi için dedi 🙈 bebeğin başı aşağıda değil şuan 😊
nergiz__ Eymen-ss hareket etse suç etmese suç napsın bu bebişler 😅 dönem dönem hareketlerinde artma oluyor yeri daraldıkça daha az hissedeceksiniz benimki minik minik geriniyo şuan sadece
Eymen-ss nergiz__ Hareket etmesinde sorun yok aśagıya baskısı çok fazla çıkacak gibi merak ettiğim oydu aslında benim 🤗
Eymen-ss Deletedmom23234 Ben öyle hissediyorum o zaman 🤣 ilk oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı hamilelikten hamileliğe değişiyor sanırım 🤗
Deletedmom23234 Eymen-ss Evett her hamilelik kendine özgüymüş çok iyi anladım vallahi kusmalardan başımı kaldıramıyorum 🤦🏻♀️😅
ahlasinannesi Eymen-ss benimde başından beri çok hareketli doktor hareketli olmasının daha iyi olduğunu söyledi. Hareketine o kadar alıştım ki azalınca korkuyorum🤣
Eymen-ss Deletedmom23234 Allah yardımcınız olsun o kötü bir durum oluyor benim başlarda oldu sonra kesildi Allah’tan ☺️ sizinde geçer 🤗
2sy Eymen-ss ayaklari aşağıdadır hala benimki de oyle :)) bazen cok hareket ettiginde cıt cıt sesler duyuyorum karnimdan. Ben de onun icin endiseleniyorum biraz..
2sy Eymen-ss bilmiyorum ki :) ilk gebeligimde de oluyordu. Doktorum bazi gebelerde oluyor normal dedi sadece
Goxun Eymen-ss benim 30 haftalık hareket etmeden durduğu 30 saniye yok valla ama herkes hareket ediyorsa korkma etmiyorsa sıkıntı vardır dediği için rahatım😊
Eymen-ss Goxun ☺️☺️ hareketli olması iyi tabiki hep heraketli olsunlar doğana kadar inşallah 🤗 sağlıkla da gelsinler