Tggba Eryener93 en mantiklisini dusunmussun molfiks iyi ama bebek koşma zamanlarında parçalanıyor ben o zaman migrosun miniesini kullanmistim fiyatına göre ciddi anlamda güzel bir bez
Eryener93 Tggba ilk yenidoğan dönemine önem veriyorum araştırmalarım o yüzden, elimizde imkan varken bütçemize göre en iyiisi olsun, Sonra goon düşünüyorum çevremde çok mmenun kalan var
AkademisyenAnneee Eryener93 İlk aşamada 1 paket prima pure ile başlayın baktınız ki bebeğinizin cildine uyumlu ; taşma / sızma / alerji / pişik vs yapmıyor ise prima premium care e geçiş yaparsınız. Şuan piyasadaki bezler içerisinde alerji pişik yapmayan kuruluk açısından emiciliği en yüksek olan prima pure ve prima premium care. Bir kez pişik veya alerji olunca toparlaması çok zor oluyor . Ben 18 aydır kullanıyorum çok memnunum . Başka bez de denedim ama mahvetti hem beni hem yavrumu .
Eryener93 AkademisyenAnneee dediğinizde mantıklı, ama pure serisi çok temiz içerikili ve fiyatı çok yüksek ona alışıp sonrasında başka bez çeşidi pişiğe vs çevirirse diye alıştırma düzeyi de istemem, premiumcare ile sleepyy natural arasında kaldım o nedenle
Aryakusveannesi Bende prima aldım ama yeğenimden tecrübem olduğu için premium care almadım aşırı koku yapıyor sık sık değiştirilmesine rağmen. O yüzden normal prima aldım. Bu iyi gelmezse sleepy düşünüyorum aşırı olumlu yorumlar gördüm.
AkademisyenAnneee Aryakusveannesi Primanın diğer çeşitlerini hiç sevemedim ben emiciliği çok düşük. İçinde en iyisi prima pure ve premium care. Ben daha bir kez bile taşma / sızma pişik yaşamadım bu iki bezde .
Denizyildizii canserko öncelikle çok parfüm kokuyor primaların yanından geçerken bile alırsınız kokuyu doğal olduğunu düşünmüyorum. Büyük küçük tuvaletini ikisinide sızdırdı. Ayrıca fiyat olarak da çok yüksek bence haketmiyor
AkademisyenAnneee Eryener93 premium care ile de başlayabilirsiniz direk pure serisini 40 çıkana kadar kullanmıştık sonra care e geçiş yaptık. Aylardır da kullanıyorum aşırı memnunum . Primanın diğer serilerini de kullandım hiç memnun kalmadım. Hatta memnuniyetsizliğimi firmaya bildirince çok ilgilendiler almış olduğum bezlerin yerine istediğim serisinden göndermek istediler .
DiDoCe Eryener93 Prima premium care aldım ama 1 numara aldım yanlışmı yaptım bilen biride bana yazsın:)) bebeğim 3 kiloya yakın doğar dedi doktor 2850 vs gibi 0 numaramı alsaydım 🤔
Eryener93 DiDoCe buda soru işaretlerinden, yenidoğan 1 serisinin içinde de kilo olarak ayrımı var insan ne alacağını bilmezken marka olarak bide burda takılıyor🙈🙈
DiDoCe Eryener93 😂 1 in içindede farklı kilolarmı varmışşş aman Allah’ım🤦♀️😂 benimkinde 3-5 kilo yazıyor
Ebruyu Valla her ikisinide kullanan biri olarak sleppy tercih edeceğim ikinci bebeğimde işlevi olarak hiç bir farkı yok primadan fiyat dışında
DefneRana Eryener93 molfix de de sleppy dede hiç geçirmedi biraz bebeğin yapısıyla alakalı bir dırum kilosu bezin bedeni vs iyi tayin etmek lazm yoksa sıkıntı olabiliyor
Eryener93 DefneRana primadan vazgeçtim gibi, ağırlığım ilk sleepy sonra molfix gibi, bunların içeriğine bakmak gerekli
esrvl Eryener93 ben sleppy natural almayı düşünüyorum. Molfix pure&soft da temiz içerikli bir bezmiş araştırmıştım.