Momandbabyy gaz son haftalarda çok zorluyor. Kaburga ağrısını tetikliyor. Benim bir aylık beslenme duzenim sabahları kasar peyniri,salatalik yumurta vs. ve bir kaç ceviz bol tükettim. Öğlen ara öğün karpuz nektari kavun yedim. Akşama doğru serinlemek içinde sade soda içtim yanında yine ceviz yedim. Akşamları normal yemek yedim. Uyumaya yakın aciktigim için muz ve süt içtim. Çok şükür bebeğim 1500 kg olması gereken yerde 2150 kg çıktı. Doğuma kadar bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum. 32 haftalık oldum toplamda 9 kg aldım. İlk günden bu güne kadar aseriyorum. Canımın her istediğini yiyorum . Ama hamur işini hevesim gidene kadar doyana kadar yemedim ekmekte tahıllı ekmek tüketiyorum. Bir dilim bile değil. Bol su tabii ki. Ve vitamin olarak OMEGA 3 vitamin kullanıyorum.

Deletedmom23234 Ben yeşil mercimek hiç sevmem hiç de yiyemedim bu haftaya kadar. Bebeğim 28+5te 42cm 1650grdı. Ben her gün muz, ceviz, çiğ badem, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt yedim. Arada kefir içtim haftada 3 gün falan. Et ve sebze ağırlıklı besledim. Kahvaltıda 24.haftaya kadar mutlaka 2 tane haşlanmış yumurta yedim ama artık isyan ettim yiyemiyorum teke düşürdüm 31. Haftaya giricem yeter dedim gözümden yaş geliyor çünkü yerken 🥴 Bol yeşillikli salata tükettim hep etin yanında. Muzu da süt ve yulafla blenderda çekip içtim arada milkshake gibi oluyor. Mercimek sevmeyenlere alternatif olabilir bunlar😅😅

Momandbabyy benim bebişim 28. Haftada 1000 gr idi doktorum bir hafta geride demişti 32. Haftada 1800 Gr olmuş. Ben kahvaltıda yumurta kaşar peynir yedim ara öğünde kefir içtim muz tahin pekmez yedim çok şükür tam haftasının kiloymus şuan 🙏

Aselvera 32 haftalık olduk haftaya randevum var öğrenecem kilosunu. İlk haftalarda yiyince gerçekten işe yaramıştı ve doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söylemişti. Sonra yemeyi bıraktım. Şimdi son haftalar diye dikkat ediyorum. Haftaya inşallah net olarak öğrenirim.🥰

Pelinbyrktrlr
      Demek ki ondan 😂 Olmaz mı hem de içeriğindeki yüksek kolojen sayesinde hücre gelişimi ve bağışıklığı destekliyor. Emzirme sürecinde de süt arttırma da 1 numara 🤌🏻