hanibazen Glhnttr ay aman öldüm bittim acısı gerçekten yok hani karnınız ağrır tam dik duramazsınız ağrıdan ilk bikaç adım öyleydi sonra yürüdükçe dik durabilir miyim dedim dikişlere bişey olur sanıyodum tabiki dediler dik de yürüdüm hiç gözünüz korkmasın
hanibazen Ezgi1607 benim 9 ay midem bulandı inanın ama ameliyatta ya da sonrasında zerre bulantı hissetmedim 😅
happypregnant29 hanibazen ay bir hanımefendi sağolsun neler yazmış çok korktum. Allah razı olsun sizden içimi rahatlattınız. Son olarak sonda olayını çok merak ediyorum
hanibazen Aylin2011 çok sağolun. ben tam uyutulmaktan korkuyodum doktorlar da ilk önce spinale yönlendiriyolar sanırım neye hazır hissediyosanız öyle olması en önemlisi 🙏🏻🤍
hanibazen happypregnant29 ya boşverin korku salıcıları yaşayan biri olarak kolaydı, ağzı olan konuşuyo gerçekten bana bekar arkadaşlarım bile kötülüyodu sezaryeni düşünün 😅 sondayı uyuşunca taktılar odada çıkardılar hiç hissetmedim
tugbade hanibazen ahhh sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼 Ne güzel bir hikaye bayıldım içimi rahatlarınız bende isteğe bağlı spinal sezaryen olacağım 22 inde 💆🏻♀️🙏🏼 Sakin kalmaya çalışıyorum karışık duygular içindeyim yazınızı okuyunca rahatlama geldi birazda olsa.
hanibazen tugbade inanın korktuğunuza değmiycek. biliyorum böyle söylendiğinde bile korku devam ediyo geçip bitmeden ama gerçekten zor değildi 🙏🏻