elisa123 nazmiyeee 14. haftada lekelenmem oldu plesetann aşagıda oldugunu öğrendim şuan hâlâ lekelenme devam ediyor bugün 21 haftalık olduk dinleniyorum iş yapmıyor um progestan fitil kullanıorum hamileliğim yatakta geçiyor insallh bir an önce normale döneriz doktorum sezaryen olursun dedi erken dogum riski de olabilir dedi bklm hayırlısı olsun inşaallah 🤲
nazmiyeee elisa123 umarım erken gelmezler sezeryana razıyım zamanında sağlıcakla gelsinler bütün yavrularımız inşallah sizede çok geçmiş olsun. Lekelenmem hiç olmadı ama kasıklarım ağrıyor benimde
nazmiyeee Didonutella sağlıcakla kucağıma alıyım da sezeryan normal fark etmez erken doğmaz inşallah zamanında doğsunlar yavruların hepsi 🤲🏻 3 hafta sonra kontrolum var ozaman soracağım canım umarım çok aşağıda değildir
elisa123 nazmiyeee Aynı düşünüyorum sezaryan fark etmez saglıkla kucagmıza vaktinde alalım bnm de lekelenmem var agrım yok
acabakim Ben de 23 haftada detaylıda eşinin aşağıda olduğunu öğrendim, doktor 28 haftaya kadar yukarı cikmasini bekliyoruz takip ederiz dedi. Ama kanama ya da ağrı olmadı bu zamana kadar çok şükür. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci
nazmiyeee Nur000 canım ben 19 haftalığım 3 hafta önce öğrendim aşağıda olduğunu kasık ağrısı ile gitmiştim hala kasığım ağrıyor 😥
Nur000 nazmiyeee kasik ağrım olmuştu progestan ve magnezyum verdi geçirdi ama hâlâ ara sıra kasik ağrılarım oluyor. Doktorunuza söyleyin magnezyum çok iyi geliyor