Yumurcakk Benımde 1 ayım var bi ay once hespını yıkadım dolabina koydum üstüne bi poşet ve bez serdim yatağınada aynen iyikide öncedem yaptım hallettim. Suan ağrıdam kımıldayamıyorm bile
Ays0 ideemirel çantayı hazırlarken buzdolabı poşetine koyacağım da şimdi kokar diye stres oldum koymadım. Yastık kılıfını da bebek deterjanı ile yıkadım şuan hepsi miss gibi kokuyorlar oldu da ani bir şey oldu olduğu gibi çantaya sokar giderim doğuma 😂
ideemirel Ays0 yastık kılıfı cidden ama çok mantıklı benim aldığım çanta yıkanabilir mi emin değilim o yüzden direkt koyaamazdim zaten ama kesinlikle dediğiniz gibi yapicam şimdi 😀
ideemirel AkademisyenAnneee sanırım sizde Diyarbakır’dasiiniz ben yabancıyım buraya da o yüzden nerde ne var bilemiyorum 😄
Yumurcakk ideemirel ben telaşlı biriyim cinsiyeti öğrenir öğrenmez aldım kutudan cıkartmadım😂 gecen ay ıyıkı kurdum
Ays0 ideemirel a101de koroplast var onlardan alabilirsin boyu gayet iyi zaten markanın kalitesi de baya iyi
AkademisyenAnneee ideemirel Elit home / İsrail avm bu iki yerde züccaciye adına herşey var hem de çok uygun fiyata. İnstagram da sayfaları var bakabilirsiniz
2bebek3gebelik ideemirel normal deterjanla yıkanmadı inşaallah canım unutulduysa bir posta da sen yıka istersen bizim kullandığımız deterjanlar alerji yapabilir vücuduna aklıma geldi söylemek istedim