ideemirel Kizlar benim doğumuma bir ayim var annem aldığı bütün hastane çıkışı, kıyafet, battaniyeleri yollamış hepsi de yıkanmış ve ütülü şimdi ben bunları dolapta açık açık mı tutayım yoksa gönderdiği hurcun içinde mi kalsın
Gamzeee89 ideemirel canım 1 ayın kalmış çok uzun Bi süre değil dolabina güzelce yerleştir açık kalsın bence bende 1 ay önceden hazırladım ne olur ne olmaz diye dolabinda duruo herşey
Dubletombikdoner ideemirel ben bir hurca koydum 😊 ama yatagin altina koymayin hurcu arada da havalandiriyorum 😊bisey olmuyor çok şükür
ideemirel Gamzeee89 ya bende öyle düşündüm ama bı yandan da açık açık dursa ben kesin yine yıkarım diye düşünüyorum
Nejlavrl ideemirel bende yikadim yerlestirdim cekmeceleri actim mobilya kokusu cikmiyor resmn odadan korkum bebegin kiyafetlerine ahsap kokusu sinmesi acik birakiyorum ama ins ise yarar
Endo ideemirel Ben biraz erken yapmıştım battaniyesine bohça yaptım dolabıma koydum siz hurç içinde saklaybilirsiniz içiniz daha rahat eder
Ays0 Ben de yıkadım ütüledim çekmecesinde duruyor ama üstüne tülbent örttüm toz olmasinlar diye. Hastaneye gidecekleri de temiz yastık kılıfına koydum şimdiden çantada belki havasız kalır diye. Doğuma 66 günüm var benim sizin bir şey kalmamış
ideemirel Ays0 yastık kılıfını hiç düşünmedim çantanın içine de öyle bırakayim daha güvenli 😀 teşekkürler
AkademisyenAnneee ideemirel Kesinlikle hurcun içine koymalısın . Dolap dahi olsa tozlanıyor. Bu sefer iki kez yıka ütüle yapmış olursunuz. İsterseniz kilitli poşetlere koyup öyle hurca koyun garanti olur.
derinsart ideemirel hurca koymayim bnce tuhaf koku oluşabiliyor zaman azalmıs zaten 1 ayda bisey olmaz
depsizoo ideemirel Benim daha iki ayım var ama ben yerleştirdim dolaba bizim kıyafetlerimizde uzun süre duruyo kirleniyomu aynı mantıkla düşün ütülenmişse bişey olmaz bence
Ays0 ideemirel çantayı hazırlarken buzdolabı poşetine koyacağım da şimdi kokar diye stres oldum koymadım. Yastık kılıfını da bebek deterjanı ile yıkadım şuan hepsi miss gibi kokuyorlar oldu da ani bir şey oldu olduğu gibi çantaya sokar giderim doğuma 😂
Ays0 ideemirel a101de koroplast var onlardan alabilirsin boyu gayet iyi zaten markanın kalitesi de baya iyi