Littlespy Fndmrplt siveno baby aldım içeriği temiz diye ama henüz kullanmadım 😃 alırken önceliğim içeriğinin temiz olması benim için 🙃
Littlespy dlnyny siveno baby mi aldınız 😃 kapağını açıp koklayınca hiç hoş gelmedi bana kokusu 😂 ama henüz yıkamaya başlamadım 🙃
dlnyny Littlespy evet yıkanınca güzel kokuyor ama hiç ağır değil hatta +ön yıkama yapıp dalin granül de ekledim ben ikisi birlikte daha da güzel koktular😌😌
Redpepper Green clean aldım deterjan ve yumuşatıcıyı, ilk kez yıkayacağım için yumuşatıcı kullanıcam ama belki sonra kullanmam
elisamnlannesym Fndmrplt dalan roxy sabun tozu aldım yumuşatıcı da ABC nin bebeklere Özel olanindan aldım çok memnunum
Littlespy dlnyny ön yıkamaya Dalin ekleyip ana yıkamayı mı siveno ile yapıyorsunuz 😃 mantıklı aslında 😃
Dilekcnkn Fndmrplt Dalin aldım yumuşatıcı olarakta uni baby aldım çok naif bir kokusu var bende çok ağır olmasın istedim rahatsız olabilir bebiş ama dilerseniz sabun rendeside kullanabilirsiniz ☺️
baby_mama Yumuşatıcı kullanmayacağım, deterjan olarak uni baby tercih ettim. Zaten durulanan bi ürün olduğu için aşırı doğal olmasına takılmadım açıkçası, kokusuz olması yeterli benim için.
Esraydn Fndmrplt alerjik olmadığı müddetçe hiiiç bir şey olmaz inşallah rahat olun .. ben dalan kullanmıştım kıyafetleri soldurdu ebebek markası babyplus a geçtim yumuşatıcı da aynı markaydı hiçbir sorun yaşamadım.
Fndmrplt Esraydn hacı şakır ve dalın arasında kalmıştım postu açınca birsürü daha markanın olduğunu öğrendim ya 😂
Esraydn Fndmrplt babyplus sıvı deterjandır.. kokusu falan hiç ağır değil yok gibi .. unibaby yumuşatıcı almıştım kokusu kötüydü. Kitikate in yumuşatıcısını da kullandım onu da beğenmiştim zaten organic bir marka..bebeğim 1 yaşını geçtiğinden beri bizim deterjanları kullanıyorum, yumuşatıcısi da yumoş(bebeklere özgü)