Lorthavva Sevdaelmc evet aynen covid dolayısıyla alınmıyor zelal hanım almıyor. Varsa farklı sorun cevaplayabilirim
Sevdaelmc Lorthavva çok teşekkür ederim canım benim bende yeni başladım zelal hocaya çok memnun kaldım ilk muayene de inşallah böyle devam eder 🥰 peki canım doğum ücretleri ne civarda biliyor musun sezeryan 😇
Lorthavva Sevdaelmc bende çok seviyorum doktorumu eğer haftan geçmediyse ve doktorunu beğendiysen doğum paketi almanı tavsiye ederim. Ben kaçırdım çok pişmanım. En son emniyet indirimiyle 3300 dü . Epidural istersen + 750
Sevdaelmc Lorthavva ay canım nasıl alınıyor peki ben hiç bilmiyorum ben daha 6+5′im hiç bilgim yok şimdiden mi alınıyor acaba
Lorthavva Sevdaelmc canım hasta yatışa git orda doğum paketleri hakkında bilgi almak istiyorum de detayları aktarıyorlar. Doğum + 10 yada 14 muayene vs gibi paket paket seçenek var ve gerçekten ıyguma geliyor. Ayrı ayrı muayene doğum daha pahalı oluyor
Sevdaelmc Lorthavva ay canım çok teşekkür ederim gerçekten ödemesi hemen nakit olarak mı yapılıyor peki canım
Glbnpk Sevdaelmc Zelal hocaya gidiyorum. 35+4 olduk. Çok memnunum. Eşimi genelde almıyor içeri ama bazen çok sakin oluyor hastane o zamanlar alıyor, bir de Mardin’den geliyorum sağ olsun çok anlayışlı. ♥️
Sevdaelmc Glbnpk evet çok çok tatlı bir bayan gerçektenb bizimde ilk muayenemizdi çok memnun kaldık ❤️