Annesininkuzusu0911 Hknbsr yarın sabah gitcem bende öyleyim ilgiye çok önem veriyorum 😀 Eğer memnun kalırsam haber veririm ☺️
Annesininkuzusu0911 Almilanur doktor seçebilme imkanım vardı ama doktorları tanımadığımdan kendileri seçtiker Nusret Şanay tanıyo musunuz
Sakvsr Kızlar lokmam hekim akayın kendi doktorlarınamı doğum yapcaksınız yoksa dışardan mı gelicek doktorunuz
Yagmur06 Symanur bende 38+3 bugün randevum var benimde nstye gircem benim bebiş iri gelişim bakımından da önde merakla bekliyorum ne dyeceğini 😂
Annesininkuzusu0911 Hande06 ya bende ortadoğuya gitmeyi düşünüyorum daha karar veremedim hastane nasıl acaba ilgililer mi odaları falan gördünüz mü nasıl 🤔
Melos SecilM kapıdaki kuyruktan herkesin memnun olduğunu anlayabiliriz diğer doktorlar boşken hastanın peşine koşarken Esra hocanın pek öyle bi durumu olmuyor saatlerce bekliyoruz yeri geldiğinde ama değer mi değer 👍🏻☺️
Almilanur Annesininkuzusu0911 bende 4 muaynedir oraya gidiyorum istanbuldan taşındık oguz özdemire gidiyorum ben memnunum oguz beyden bide hilmi bey var herkes çok begeniyo ama ona pek randevu bulamıyorum
Hande06 Annesininkuzusu0911 hastane çok güzel çok ilgililer yeni bir hastane zaten tertemiz odalarda çok güzel tavsiye ederim