Edbanne Hknbsr ben de Akay Lokman Hekim’e gidiyorum. Doktorum Adnan Kaya. Doğum paketi aldım, tüm testler, doğum, her şey dahil 5500. 27 haftalık hamileyim, ücret artmış olabilir.
Anneyimanne Hknbsr Çankaya Lokman hekim Akay hastanesine gidiyorum çok da memnunummm doktorum SibeL orcannn tavsiye ederim
Yagmur06 Cebeci tıp fakültesi mehmet murat seval hocaya gidiyorum çok iyi bir doktor👍 gatayı tavsiye etmem çoğu doktorlar değişti çünkü
Hknbsr Edbanne ben daha 8 haftaligim ve ciddi bi arayış içerisindeyim. Özel gittigim bi doktorum var ama testleri başka yerde yaptırmak yoruyor beni herşey aynı yerde olsun istiyorum . Teşekkür ederim tavsiyen için
Aysenaz Gata da bora ve buğra coşkun var birde hilal diye bir doktor var tavsiye edebileceğim ben oraya gidiyordum ama uzak olduğu için sincan 12.caddeye gidiyorum özgül kafadar hocaya çok muhteşem bir doktor ilgisi super
Hknbsr Aysenaz özelde ilgiye çok alıştığım için başka yerlere cekiniyorum biraz nasıldı ilgileri gerekli açıklamaları sız sormadan yapıyorlarmıydi?
Annesininkuzusu0911 Hknbsr canım sami ulus hastanesi turgut özal yerleşkesini çok önerdiler hem burda hem çevremde yeni açıldı ben özele gidiyorum normalde ama herhangi bir olumsuz durum için devlet hastanesinde de kayıtın olsun bazı yerler kayıt olmadığı için kabul etmiyor dediler. Yarın gitcem bakalım ☺️
Hknbsr Annesininkuzusu0911 bende testleri başka yerde yaptırma durumuna sıkılıyorum açıkçası bu yüzden yer arıyorum. Isteklerimde çok galiba ilgide istiyorum biraz😊 çoğu doktor hastanın yüzüne bile bakmıyormuş çekiniyorum çok
Annesininkuzusu0911 Hknbsr yarın sabah gitcem bende öyleyim ilgiye çok önem veriyorum 😀 Eğer memnun kalırsam haber veririm ☺️