Sultann1603 Umudayolculuk daha çok yeniyse belki düşük ckmstir her hafta fark ediyo o yükseliyo inşallah olur😊
Haleediz01 Umudayolculuk yani biraz bekledim ondan sonra belli oluyordu hatta eşim görmüyordu ama ben görüyordum inanmamıştı bana iki gün sonra tekrar yaptım test i zaman biraz daha net çıktı öncekine gore
sdmr20 Umudayolculuk belki geç yumurtladın geç döllenme oldu canım o yüzden değer düşüktür daha yeniyse kötü düşünme 🤲🏻 Rabbim hayırlısını versin
Umudayolculuk sdmr20 kötü düşünmek istemiyorum ama yüksek bir değer bekledim rabbim hayırlısını versin
Elifkrkmz1 Umudayolculuk aslında düşünürsek iyi gibi değilmi tabiki doktorlar daha iyi bilir. pazartesi verdiğiniz değer 7 iki güne bir ikiye katlaması gerekiyodu çarşamba 14 cuma 28 olması gerekirken perşembe 26 çıkmış geç döllenme olabilir içinizi ferah tutun
Umudayolculuk Elifkrkmz1 iki gğne bir mi ben her gün iki katı düşündüm adetim 8 gğn geçti ona göre baya düşük ama geç döllenme olabilir hayırlıaı olsun
BeyRah Umudayolculuk gayet güzel ilerlemiş 🤗 hayırlı olsun tatlım. Kötü düşünceleri sil at artık aklından ve sadece güzel düşün 🥰 rabbim sağlık versin evlatlarımıza inşallah 🤲🏻🥰
Meltemce Umudayolculuk degeriniz normal artmis muhtemelen gec dollenme olmus benim 10 gun gecikince 9.28 cikti 2 gunde bi iki kati oldu sizinde olmus zaten hayirli olsun hamilesiniz
Dolunayimiz Artısınız güzel aslında takip edin isterseniz birde erken gebelik testiyle deneyin 5 in üstü pozitif oluyo sonuçta siz pazartesi tekrar baktirin degerinize bence
BeyRah Umudayolculuk aynı şeyi bende yaşadım 2 gün sonra test yaptım koyulaştı 🤗 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰 dilerim o hafif çizgi bebiştendir 🤲🏻🥰🥰🤗🤗🤗