Umudayolculuk Betul96 ertesi sabah baktım ben şöyle ki ilk yaptığımda 1 kaç dakika teste baktım bir şey görmeyince kenara bıraktım ikinci çizgiyi sabah gördüm hafiften belirmiş🤷♀️
Bilgeninannesi1 Umudayolculuk ben yaklaşık iki saat sonra gördüm o çizgiyi ertesi gün gittim sağlık ocağına ilk 10 dk da doğru sonuç verir dedi. Neyse gittim bide kan testi verdim bthcg 1185 çıktı 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Bebek çok yeniyse yani küçükse o çizgi çıkar dediler inşallah hamilesindir 😊😊
Sultann1603 Umudayolculuk kan tahlili verdiyseniz e nabızdan beta hcg kaç ona bakın hamile olup olmadığınızi anlarsınız mesela benmde çok yeniyken yaptrmstm 985 ckmsti sonuç yüksekse hamilesinzdir😊
Umudayolculuk Sultann1603 e nabızdan deniyorum ama bir türlü tahlillerim çıkmıyor hep eski tahliller çıkıyor
Aleyycskn Umudayolculuk Allah sizede evlat nasip etsin inşallah benimde aynısı dün oldu çok silik bi çizgi çıktı yarın bende tekrar test yapacağım sizin gibi bende uzun süredir bekliyorum Allah gönlünüze göre versin❤️
Umudayolculuk Arkadaşlar bu sabah tahlil sonucumu aldım pazartesi günü yaptırmıştım ama alamamıştım. Sonucum 7 buçukmuş dayanamayıp bugünde verdim 26 çıktı. Çok atmamış
sdmr20 Umudayolculuk belki geç yumurtladın geç döllenme oldu canım o yüzden değer düşüktür daha yeniyse kötü düşünme 🤲🏻 Rabbim hayırlısını versin