Nesrin06 sizin Serklaj geç olmuş demekki :) korkmayın rahat olun bol bol istirahat edin dinlenin 🙏🏻Ben başlarda çok sıkılmıştım yatmaktan çünkü çok aktif bir hayatım vardı ama artık alıştım Hamileliğin en başından beri çok zor geçiyor zaten en başta şubat ayında yatmaya başladığım zamanlar kar yağıyordu şimdi yaz geldi şaka gibi değil mi 😅 Artık kendimle dalga geçiyorum ben bir de yatağımı salona taşıdım üç aydır salonda yatıyorum bana diyorum bir tane dürbün ya da teleskop verin komşuları seyredeyim diyorum mahallede ne var ne yok izliyim 🤭Ama bu duruma gelene kadar çok ağlama krizleri sinirler stresler yaşadım ne zaman ki 20. haftaya girdim artık rahatlamaya başladım yavaş yavaş dedim bu zamana kadar da yokuş yukarı çıktım şimdi artık Yokuşaşağı Gerçekten yüzdük yüzdük ortasını geçtik sabırlı olmak lazım inşallah diyorum sağ salim doğsun peşinde bol bol koşturacağım bugünlerin acısını çıkartacağım diye hayaller kuruyorum ..🤭☺️🙏🏻 Gerçekten Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin annelik ana rahmine düştüğü andan itibaren Başlıyomuş gerçekten ❤️👩🏻🍼