Figennn Kızlar yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur. Bu sabah pempe bir akıntım oldu korktum, yerleşme kanaması mı acaba.
Esracim Figennn canım kahverengi olunca yerleşme olur deniliyor pembe akıntı riskli. Bugün hemen doktora gitmelisin
Deletedmom71 Figennn açık renkli kanamalar riskli olabilir diye biliyorum ne olur ne olmaz siz bence doktora sorun buraya sormaktansa
AyeglGzkaraKarabulut Figennn evet ilk oğlum da olmuştu ikincide de kese dışı kanama göründü ama dışa vurmadı büyük ihtimal progestan verir
Aydemir Üstüne görme dediğimiz şey 1 en fazla 2 gün ve adet gibi değil çok az miktarda olup geçiyormuş. Rengi konusunda birşey diyemem benim ilk pembe sonra kırmızı geldi çok az miktardaydı. Hatta bi kaç damla diyebilirim. 6. Haftamdaydım. Korkup doktora gittim birşey çıkmadı şimdi 11 hafta oldum. Daha gelmedi çok şükür.
Figennn Aydemir Benimde öyle cnm cok az gelmiştı sabah, doktora gidicem inşallah her şey yolundadır🙏🏼
Oozzee Benim öğrendikten bi kaç gün sonra çok açık pembe ve çok az kanamam olmuştu, sonra o kahverengiye dönmüştü. Doktorumu aradım, progestan jel vermişti. O jel hemen kesti kanamamı. Bi daha da Allah'a şükür hiç yaşamadım.
Figennn Deletedmom71 Gidicem canım saatimi bekliyorum, gitmeden önce burda pylaşmak istedim korktumdü lekeyi görünce
busrasahinn Figennn benim 6 haftalıkken pembemsi akıntı gibi bı leke olmuştu ama düşük riskim falan yoktu yerleşme kanamam pembe geldi yani içini ferah tut sadece bir kere geldi değil mi devamı gelmedi
Figennn busrasahinn Bu saba geldi canim az birsey sonra gelmedi okudum 1,2 gun normal die ama insallah gelmez. Doktora gidicem bugun allah in izni ile. Her sey iyi dir insallah🙏🏼
busrasahinn Figennn iyidir inşallah Allah büyük sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ama devamı gelmediyse bişey olmaz Allah'ın izniyle😊
Dlrsdzynpzll Yerlesme kanamasıyla üstüne gorme farkli seyler diye biliyorum. Ustune gorme tam adet gunlerinde oluyo kahve veya pembe akınti şeklinde ama afedersiniz bulaşma gbi yani bende de oyle olmustu hatta ben bilmiyodum hamile oldugumu adet olucamda sökulemiyorum sanmistim
Figennn [bilinmeyen] Allah sana sabırlar versin canım🙏🏼 Büğün doktora gidecem inşallah kötü bir şey demez🙏🏼