ilkgozagrimhavinim Kızlar selam. Detaylı için istanbul zeynep kamil hastanesinden randevu alıcam. Devlet hastanesi bu arada. Hangi bölümden almam gerek? Direk mhrs den alabilir miyim bir de
Birsen2906 ilkgozagrimhavinim yani oranın aletlerleri çok eski canım tasfiye etmem çok fazla yanlış şeyler söylüyorlar eğer Ümraniye eğitim. Araştırmaya gelebiliyosan orda yaptır.. Perinatoloji bölümden randevu alıyorsun cnim
Purpura26 ilkgozagrimhavinim Kadın doğuma gitmen gerekiyor önce. Ordan sana detaylı randevu için ekran açıyor. Sonra sistemden ya da 182den boş gün bulmaya çalışıyorsun. Umarım bulursun çok zor çünkü.
SongulB ilkgozagrimhavinim Merhaba canım Bende detaylı utrasona giricem bu hafta. Bağcılar eğitim araştırma Randevu alana kadar canım çıktı MHRS den randevu aldım ama öğlen 4 sonra aldım o zaman sistemleri aciliyormus
zrlbsr Birsen2906 Murat muhçu nun yanında staj yapmıştım hemşireyim ben harika biri bende tavsiye ederim🥰
Birsen2906 ilkgozagrimhavinim mhrsden canım yada 182 den direk semti seç ve aramaya perinatoloji yaz randevu bulabilirsemn murat muhcu ya al
ilkgozagrimhavinim Purpura26 kadın doğum dediğiniz kendi doktoruma mı gidicem? Özelde doktorum. Ondan mı ekran açmasını isticem? Bir de ne kadar zaman önce isticem bunu. Şuan 17.haftadayım.
TubaKaratas ilkgozagrimhavinim önce normal bi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz orda doktora detaylı ultrason için perinatolojiye gitmek istiyorum diyin onlar yeşil alan mı mavi alan mı şuan hatırlamıyorum onu açıyorlar sizin için sonrasında siz tekrardan 182 yi arayıp perinatoloji için istediğiniz hastaneden rabdevu alıyorsunuz 😊ben Avrupa yakasında oturduğum için Bağcılar devlet hastanesine gittim randevu da şansıma düştü tavsiye ederim o hastaneyi de
ilkgozagrimhavinim TubaKaratas normalde özele gidiyorum ama detaylı için devlete gitmek istedim. Peki normal kadın doğumcuya yine aynı hastanede mi gidiyorum? Bür de doopler den alınıyor randevu diye okudum bikaç yerde. Perinatoloji riskli gebelik içinmiş
ilkgozagrimhavinim TubaKaratas yani şuan gittiğim doktoruma mı gidip yeşil alan açmasını isticem yoksa zeynep kamilde herhangi bir kadın doğumcuya mı gidip muayene olup beni perinatolojiye yönlendirin dicem🤔 ay çok karışık umarım pes edip özelde baktırmam
TubaKaratas ilkgozagrimhavinim hayır ben devlete gittim ordan açtılar sonradan da tekrar 182 yi arayıp perinatoloji için randevu aldım
Purpura26 ilkgozagrimhavinim Hayır. Detaylı ultrason yaptırcağım hastane de ki kadın doğuma gitmen lazım. Ne kadar çabuk gidersen okadar iyi.Çünkü dediğim gibi çok dolu oluyor. Sıra bulana kadar haftan bile geçebilir
Birsen2906 zrlbsr ikili tarama için gittim gerçekten doktor dediğin bu yani devlette böle bir doktor böle samimi içten bilgisini paylaşan çok nadirdir herhalde..
ilkgozagrimhavinim Purpura26 ümraniye eğitim ve araştırma ile zeynep kamil arasında kaldım. Şuan tam 17+0 dayım. Önümüzdeki hafta için yani 18. Hafta için kadın doğumdan randevu alsam, 20.haftada da detaylı için almaya çalışsam olur dimi
MerveZMC ilkgozagrimhavinim ilkgozagrimhavinim tabi olur ama siz 18. Haftada gittiniz devletteki herhangi bir kadın doğuma yeşil alan açtı size perinatoloji için sonra perinatolojiye randevu bulmaya çalışıcaksınız benim doktorum 24. Haftaya kadar detaylı ultrason yaptırabilirsin dedi
ilkgozagrimhavinim MerveZMC normal kadın doğum muayeneleri bile dolu.. En erken 21 hazirana randevu veriyolar şimdi baktım😒 yani 19.haftada geç olur mu