Uerdem Kubbbraa ya aslında bir an önce gelsin istiyorum ama bir yandan da 39u görmek istiyorum çünkü bebeğim biraz zayıf suan:/ 2600 gr 37. Haftadayiz.. haftada 200 gr aliyor 2 hafta daha durursa 3 kg olucak
Kubbbraa Uerdem vitaminlerinizi aksatmadan kullanın bir kalorileri hesaplayın bence ceviz yer fıstığı hurma muz bu tarz yüksek lif ve kalorisi yüksek gıdalar bebeğe yag deposu açısından yararlı birde bol ilikli paça çorbası içerseniz cilaaa
gullcannn Uerdem Bende çok okudum ama içimde korku yok canim. Sadece heyecan var biraz haliyle. Dayanılmayacak olacağını zaten bende düşünmüyorum dediğin gibi buna dayanamayan normal doğuma hiç dayanamaz🤗Hayırlısı olsun. Inşallah yakın zamanda sağlıkla kavuşuruz bebislerimize👶💙🤲
ikiiPrensensAnnesi Zehraaa98 afedersn lavaboya otururken yada ayağa kalkarken altan hafif bi sızlama yada ağrı hissediyon mu
umaydurununannesi Uerdem suan 36 haftalıgım gecen hafta 2 cm dedı pazartesı doktora sordum oda bebek ırılestıkce asagı ındıkvçce normal dedı
kadriyeahmet 38+4 oldum bugün dün çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık vardı nst de de sancı çıktı..muayeneden beri ağrı ve kanamam var doktor kanama 2 3 gün devam edebilir korkma dedi ağrıların 5 dkya düşmesini bekliyorm