1234oglak Nryyy Nslihan evet çok şükür bebek görünüyor 🙏🏻 geçen hafta kontrole gittim kalp atışını doktor duyduğunu söyledi ama ben duyamadım belki cihazla belki hafta ile ilgilidir.
Ozgull11 iremnaynal 9+5 deyiz bizde cinsiyet belli değil 😍 tabi erkek hisseden daha fazla 🤔doğım 7 ocak gösteriyor ama ikiz benimkiler genelde 37 de doğum oluyormuş bakalım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
mavi_kus iremnaynal aralığın başı görünüyor 14+3 şuan gitsek bi tahmin yapılır belki ama 18. Haftadan sonra gidicem sanırım 🌿
Gokyz123 Nslihan gördüm canım. 4+6 da keseyi gördüm 5+5 te gittik ama ne kalp atışı ne bebek yoktu. 6+5 te kalbini de duyduk bebeği de gördük çok şükür.
Sedeflsz Kizlar size birşey sorabilirmiyim. Haftalık ve günlerinizi ultrasonda çıkan haftalığıni mi söylüyorsunuz yoksa adet başlangıç tarihine göre olanmi? Benimki 3 gün ara ile farklida merak ettim.
Ozgull11 Sedeflsz benimde farklı doktora gittiğimde 6+4 olması gerekiyordu bu da son regl tarihine göre hesaplandı ama doktor boyuna göre karar veriyoruz senin 7+1 dedi sonra doktorun dediği tarihi baz aldık
MuhendisHanim iremnaynal 14+1 iz tahmini tarihimiz 7 Aralık. Evlilik yıl dönümümüz görünüyor 💜 12+3 de gittiğimizde olasılık olarak kız dedi ama bu haftalar çok erken olduğu için değişebilir deniyor kesin hafta 16 imiş bakalım 2 hafta sonra kontrolde ne çıkacak 😇
Gulceefe-00 iremnaynal 12+3 olduk bugün tahmini doğum 19 Aralık. Dün kontrolüm vardı doktorum yüzde seksen kız dedi. 😃
Sedeflsz Ozgull11 anladım canım çok teşekür ederim. Bizde öyle yapıyoruz ama acaba yanlış mı yapiyoruz bilemedim oyuzden sorayım dedim :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebisini