HaticeNur34 @iremnaynal 11+0 haftalık hamileyim daha cinsiyetimiz belli değil doğumum Aralık ayının 26 28 i gibi olucak inşallah 😊🙏
polyanne iremnaynal 11+1 haftalığız cinsiyet belli değil doğum 27 Aralık gösteriyor ama umarım 1 ocağı bekler 🙏😂
Aryapoyraz iremnaynal 9+6 daha cinsiyet belli değil ocak 4 dedi doğum icin ama birgün daha dişini sıkmalı babamla aynı gün olsun doğum günleri insallah 🙈🌸
Aryapoyraz dakpinar- ay cok teşekkür ederim ne kadar icime işledi duygulandım cevabınıza 😔 amin insallah 🙏😇 Allah ailelerimizin acısını göstermesin
dakpinar- Aryapoyraz anne baba sevgisi olan insanları çok seviyorum ve hep dua ediyorum hem kendim hem de sizler gibi güzel insanlar için , amin inşallah Rabbim uzun ömürler versin ailelerimize ♥️🤍😍
Esila_kayacan iremnaynal ocak ayında doğum yapacm daha yarın 9 haftalık olacak bir kızım var ikinciyi bekliyoruz 🥰
1234oglak iremnaynal 5 Ocak görünüyor yarın tam 10 haftalık olacağız daha kalp atışını bile duyamadım cinsiyet için çok erken galiba
1234oglak iremnaynal bayramda memlekete gideceğim o zamana öğrensem ne de güzel olur 14-15-16 haftalar o döneme denk gelecek galiba
Gokyz123 Nslihan gördüm canım. 4+6 da keseyi gördüm 5+5 te gittik ama ne kalp atışı ne bebek yoktu. 6+5 te kalbini de duyduk bebeği de gördük çok şükür.
Nryyy iremnaynal bende 7 haftaligim Ocak 25 doğum ins ikinci bebeğim oğlum var buda kiz olur ins sağlıklı olsunda
1234oglak Nryyy Nslihan evet çok şükür bebek görünüyor 🙏🏻 geçen hafta kontrole gittim kalp atışını doktor duyduğunu söyledi ama ben duyamadım belki cihazla belki hafta ile ilgilidir.
Cicek08 Nryyy ben de 7+2 :) 24 Ocak gorunuyor doğum . İnşallah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Allah