esleminannesi_ 16+0 haftadayız kızlar ne zaman hareketleri hissettiniz ?? İkinci gebelikte 13 de hissedenler oluyormus
Beyzan esleminannesi_ 13 bence çok erken ben 17 de hissettim 2. Gebelikte ama çok hafifti tam hissetmem 20 yi buldu yine
ege_ayaz_mom esleminannesi_ ben iki oğlumun hamileliğinde 3. Aya girdikten sonra hissederdim kipirdanmalarini falan ondan öncede kasıkta kalp atışı gibi bişey atardı ama bu hamileliğimde hiç bişey hissetmiyorum hala 4. Aya girdik🤔
esleminannesi_ Beyzan ben kızımda 19 da hissetim ama o zaman çok zayıftım şimdi kilo aldım kilolu olunca da zor hissedilirmiş
esleminannesi_ YuvarlanamayanPandaa tamam canım bizim bi akraba da benle aynı hamile kaldi sen daha hissetmedin mj hissetmen lazım felan diyince tedirgin oldum
efelettin Gebeliğim 16 haftalık hamileyim daha hissetmedim. İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim ☺️
Havvanurkrsmn İkinci gebeliğim ve 19 haftamda hafif hissetmeye başladm 3.cü ayında hissetmesi imkansız
esleminannesi_ ege_ayaz_mom canım kilo aldıysan eğer benim doktorum da ilkine nazaran erken hissedersin ama biraz kilosu fazla olan anneler bunu daha geç hissediyormuş
ege_ayaz_mom esleminannesi_ yoo canım aynı kilodayim diğer hamileliklerimdeki gibi bakalım ne zaman hissedicem🤗
esleminannesi_ keyifkahvesi hissedipte hani pata küte değilde kendimi dinlediğim zaman sessiz bi oda da elimin altında bisey kayıyor gibi oluyor canım
[silindi] esleminannesi_ 13 çok erken yani nasıl hissediyorum diyoar anlamıyorum. Ben 17-18. Hafta arası ara sıra hissettim. 20 den sonra tam anlamıyla her gün hissediyorum.
Sareliidunyam [silindi] doğru hissediliyor. Tekme atmıyor zaten o haftada. Pıt diye. Ayırt edebiliyorsun