KZeynepk Cerenn48 canım sadece bebegini kucağına verdikleri o anı düşün onun kokusunu içine çektiğin anını düşün hayırlısıyla kucağına al inşallah
ebru23 Cerenn48 normal mi dogum valla canim pat diye olmuya yavas yavas sinyaller geliyo alisiyorsun ve dogum anida acilma olduktan sonra en fazla 10dk yani ikin sadece. Sancin geldikce cok kplaylasiyor ve sanci bebek ciktigi an bitiyo bosuna korkma
Cerenn48 derya46 durup durup ağlama krizine giriyorum doktoruma başıma geleceğini bilmediğim için Korkuyorum dedim bilmemek iyidir bilsen daha çok korkarsın dedi
filodib Cerenn48 ben biliyorum başıma gelecekleri ve acayip sakinim. Kendini telaşlandiracak şeyler düşünmekten uzak tut kendini. Benim kendimi sakinlestirme yontemim “o bebek oradan öyle yada böyle çıkacak. Bu kadar güzel bir son olmasaydı bir daha hiç niyetlenmezdin!” İlk kızım 13 yaşında 🥰
Arazynp Cerenn48 o nasil doktor öyle ya. Ben olsam doktorumu degistirirdim. Ustelik sezeryan olucaksn. Bebegin alindigindan haberin bile olmicak. Sonrasinda her ameliyat olan gibi biraz dikislerin toparlanma sureci olucak. Niye bu kadar korkutmus anlamadim. Herkes doğuruyor yani oyle ya da böyle. Siz de korkmayin. Bu anneligin dogasi. Butun canlilarda olan bir durum. Korkulacak bir sey değil. Elbet acı vs hissediceksnz ama bu dayanilmaz acilar degil ki. Allah insana tasiyamayacagi yük vermezmis. Yani bu acilar dayanilmicak ölüme götürecek acilar değil.
Tarkan Cerenn48 sezer mi normal mi cuma dedigine gore sezer canim. Kardesim. Sezer cok ama cok kolay sonrasinda da sana az yardimci olacak guvenecegin akraba anne kardes arkadas varsa sirtin yere gelmez sezer sonrasi da guzel ilik duslar al. Bebisine hemen sut ler aksin oluk oluk
Serapveminikleri Cerenn48 inşallah sağ salim alırsın kucağına Dr da ne güzel teselli etmiş maşallah 😁😁üzülme Dr sacmalamis bildiğin çok güzel geçecek Allah’ın izniyle sağ salim alacaksın kucagina 🥰🙏
filodib Cerenn48 evet sezeryan ve kasların yapışmış olma ihtimali var gerildikce ağrı yapiyor ama umursamıyorum başka türlü insan kendini daha da çok dibe çekiyor çünkü. Düşünme boşver.
Seferyehatun Cerenn48 canım bende ilk sezeryan oldum. Milyontane kadında oluyor, bir saat sürecek sadece, bu kadar kafanda abartıp kendini korkutma. İyi olacak de, hiç düşünme tevekkül et dua et. Kuran oku. Olacağa engel olamazsin.
Cerenn48 Serapveminikleri valla ya sanki ölüme gidiyormusum gibi konuştu iyice korktum inşaallah canım teşekkür ederim 🥰
sevvaldd Cerenn48 o kadar pişman olacaksın ki kendine bunu yaşattığın için. Doğum yaptıktan sonra bu muymuş diceksin ve sadece bebeğine odaklanıp yoğun duygular yaşayacaksın 🌺
Cerenn48 Serapveminikleri evet öyle doktorum iyi bı doktor bu bölgede en iyisi denebilecek kadar hatta ama niye öyle dedi anlamadım
bebekmuhendisi Cerenn48 bebeğinize kavuşacağınız gün ona odaklanın doğumdan korkmayın eski insanları düşünün ne şartlar altında doğum yapmışlar bizler hastane odalarında profesyonel kişiler gözetimimde doğum yapıyoruz ikinci bebeğimi geçen pazartesi günü kucağıma aldım inanın bebekler hayal ettiğinizden daha güzel daha fazlası içini rahat olsun
filodib Cerenn48 hayır ya hiç öyle düşünme.. her hamilelik nasıl baskaysa her doğum da başka her çocuk başka. Sakin kalıp kalbini ferah tutmalısınız 🙏