gmzns Arkadaşlar merhaba buraya defalarca isim hakkında yazdım eşimle bi türlü isim konusunda anlaşamıyoruz soyadımız aras sizce asrın ismi nasıl çocuğunun ismi olan var mı
aycanerbas gmzns en beğendiğim hatta evlenmeden önce kız da olsa erkek de olsa koyacağım bu ismi dediğim bir isimdir kızım oluyor eşim erkek ismi gibi kızımıza daha farklı bir isim koyalım dediği için onu kıramadım vazgeçtik isimden genelde erkek ismi diye geçiyor heryerde ama hayla asrın ismini çok severim 😊
sedasyc gmzns benim oğlumun ismi Asrın kısmetse doğacak oğlumuzun isminide Aras koymayı düşünüyoruz 😅
YuvarlanamayanPandaa sedasyc şaşırıyorum şuan 37 yaşındaki Ablamın ismi ve erkek ismi deniyor değişik geldi 😂
Didemmmmm gmzns anaokulu öğretmeniyim im ve son 3 yıldır sınıfımda 1 tane Asrın isimli erkek öğrencim oldu😉 bence çok güzel bir isim 💕
Ebrulisss Ogluma düşündüğüm isimlerden birtanesiydi asiri asil ve kibar gururlu bi isim gibi geliyor kulagima , ama esimin bas harfi enile basliyor benimde oda e ile baslasin istedi ve eyemen ege koyduk . 🧿💙 Saglicakla gelsin simdiden guzel bir isim 🥰