hanzadeee Esimle en son isim konsunda bir tek Ali de anlastik tek isim ve ali olsun dedik sizce nasil?🤔
ysmn_kck17 hanzadeee Benim eşimin adı ALİ o yüzden Ali ismini çok severim 🤭🤭 espirisi bir yana eskimeyen isimlerden birtanesi modası hiç geçmez ☺️. Burda o kadar değişik isimler duyuyorum ki zevk meselesi tabi 😊
hanzadeee ysmn_kck17 evet zevk meselesi degisik isimler.bende duydum ama cocugu buyunce dusunmek lazim zor isim olursa ismin ne dediklerinde 10 kere soyluyo anlasilmiyo farkli isimler o yuzden sikintili ondan dolayi degisik isim sevmem.
YuvarlanamayanPandaa hanzadeee Eşimin adı ben oğlumda koymayı istemiştim ama Muhammed koyduk Ali çok güzel bir isim inşallah Hz Ali gibi yiğit bir aslan parçası olur ❤️
hanzadeee YuvarlanamayanPandaa tessekkur ederim o acidan dusunmemistim kisa ve öz olmasi hosuma gitti bir de anlami o yuzden sevdim bu ism😊
Minnakkannesi hanzadeee çok sevdiğim bir isim aynı zaman da oğlumun adı iki isme çok yakıştırdığım bir isim
hanzadeee Minnakkannesi aynen ikili isimler de super duruyo ama esim istemedi bende tek olsun o zman dedim
YuvarlanamayanPandaa hanzadeee çok güzel anlamlı çok güzel o anlamı olmayan değişik isimlerden daha daha hoş ❤️