Pamugunannesi1 Hahahh12 O aslında cinsiyetle alakası yok kuzum Ya karın büyüdükçe yer çekimi ve ağırlık öne doğru gittiğinden bel ağrısı oluyor 😊
Emineyldzlrr Hahahh12 şikayetim yok ama artık kaburgalarım reflüerim oluyor sağlık olsun 26 haftalığız 💙👨👩👦
Samilknur 25+4 ten merhaba benimde beli hep agriyor , hbs ( huysuz bacak sendromu ) oldu malesef uyku dogru düzgün uyuyamiyorum kucagima alacagim gunun hayaliyle gecip gidiyor 🥰
Samilknur Kuzucccum Bendede reflu oluyor ılık bir bardak sut ic baya rahatlatıyor ben hep oyle yapiyom ilac kullanmamak icin
Kuzucccum Samilknur ilac yok zaten doktoruma söylemeyi unuttum evet duymuştum ıyı gelıyor dıye öyle yaparıım artık zor ya 🥴
besthecix ayakta fazla kaldigimda ya da yoruldugumda vajinada agri oluyor, kontrolume 10 gun var, doktora da sormuyorum nedense, yasayan var mi? 🙈
Zubeydemavi Hahahh12 3 ve 4 arasinda gidip geliyorm 26+4 yiz ama ben baslarda bulantilardan 11 kilo vermistim yeni almaya basladm 20 den sonra
Zubeydemavi rabisrabis canm neden uzuluyorsun herkesin bunyesi farklidir bir bakarsin dogumdan sonrada aldigin hizla verirsin
Mgokkilicc Hahahh12 27+6 dan selamlar 🌝 çok şükür çok büyük bir şikayetim yok şuanlik ara sıra bir mide yanması yaşıyorum, tansiyon sıkıntımdan dolayı biraz gerginlik oluyor arada ama bu günlere şükür daha kötüsünden korusun Allah’ım 🤗♥️🤲
Mucize_anne32 27 haftalık olduk cok şükür bazen cok iyiyim bazen daha cok ağırlaşıyorum yavastan alışveriş eksikler derken vakit geçirmeye çalışıyorum yoksa Zaman hic gecmiyor
Candanesra Hahahh12 23+5 günlük olduk bel bacak ağrısı yorgunluk yatınca nefes almakta zorluk yaşıyorum hayırlısıya dogurmayi nasip etsin Rabbim hepimize inşallah.