Berfininannesi birprensesvebirprensannesi Allah yardımcın olsun inşallah canım devlete mı özelde mı doğumun olcak
Sermec27 Esan hulya4627 EymenAli21 123_ilhan SutlacimiYedimmiBen Busuu Berfininannesi Simsim5 hulya4627 [silindi] BhrDnmz paradiseeeeee mucizemmmmmmmm Gulbeyazk Ysmmmnn Esraakk kızlar arkadas dogum yaptı bebeği 1900 gr dogdu 1 2 saat küvezde durdu şimdi cok şükür annesinin yanında 🥰🤲
birprensesvebirprensannesi SutlacimiYedimmiBen Doğdu küçücük kuveze aldılar solunum sıkıntısı varmış dua edin nolur
Busuu birprensesvebirprensannesi Allah size bağışlasın inşallah sağlığına tez zaman da kavuşur yavrunuz kalbinizi ferah tutun herşey iyi güzel olur Allahın izniyle 🤲🏻
birprensesvebirprensannesi [silindi] Doğdu ama yine götürdüler yine yalnız kaldım kuveze aldılar minicik
hulya4627 birprensesvebirprensannesi Geri gelicek annesi allahın izniyle merak etme korkma hiç dualarım sizinle gönlünü ferah tut
123_ilhan Arkadaşlar bugün 1hafta oldu nifty testim sonuçum geldi herşey yolunda cok şükür inşallah tüm test bekleyenlerin sonuçuda güzel cıkar
EymenAli21 birprensesvebirprensannesi Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun yavrun sanada hayırlı doğum nasip olsun inşallah 🤲
Esan birprensesvebirprensannesi kuvezdeymis bebegin allahim bir an once kucagina almahi nasip etsin ♡ endiselenme haftan gayet iyi cok yakinda kavusursunuz ♡
hulya4627 Sermec27 Çok sevindim ya rabbim bizlerede nasip etsin inşallah oda bizler gibi cennet annesi çok mutlu oldum valla 🤗😍
Merveyzc1661 birprensesvebirprensannesi rabbim yardımcınız olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ❤️
Sermec27 hulya4627 evet rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri bu sefer bizde kavuşalım inşallah 🤲 🥰