birprensesvebirprensannesi Erken doğum yapıyorum yatışım verildi Allah rızası için dua eder misiniz 🙏
mucizemmmmmmmm birprensesvebirprensannesi ayy tatlım benim rabbim sağlıklı saatli bı şekilde kucağına alamayi nasip etsin inşallah sağ salim bebeğimle çık doğumdan hayırlı güzel bı şekilde şuan kaç haftalık oldun ve neden aniden doğuma aldılar
Sermec27 birprensesvebirprensannesi Allah yardımcın olsun ebrucuğum dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲
Sermec27 Esan hulya4627 EymenAli21 123_ilhan SutlacimiYedimmiBen Busuu Berfininannesi Simsim5 hulya4627 [silindi] BhrDnmz paradiseeeeee mucizemmmmmmmm Gulbeyazk Ysmmmnn Esraakk kızlar arkadas dogum yaptı bebeği 1900 gr dogdu 1 2 saat küvezde durdu şimdi cok şükür annesinin yanında 🥰🤲
birprensesvebirprensannesi mucizemmmmmmmm Sancım oldu geceden beri çıkmıyordu açılmam yoktu sonradan açılmam olmaya başladı bir anda gelişti 35+2 yım Allah razı olsun canım
Gulbeyazk birprensesvebirprensannesi Allah yardımcınız olsun canım seninde evladininda inşallah sağlıcakla kavuşursun evladina
paradiseeeeee birprensesvebirprensannesi Allah saglıkla kucağınıza almayı nasipetsin inşallah kırkma Allah’a sığın herşey güzel geçer emin ol 🤲
SutlacimiYedimmiBen birprensesvebirprensannesi dogum yaptinmi canim korkma bi sorun cikmaz insllh bnde ilk oglumu 35te doğurmuştum
BhrDnmz birprensesvebirprensannesi Allah saglikla almanizi hemen opmenizi nasip etsin hiiic korkmayin bence haftasi iyi artik butun bebekler erken geliyor zaten eskidenmis gebelik 40 hafta korkmayin🥰
birprensesvebirprensannesi SutlacimiYedimmiBen Doğdu küçücük kuveze aldılar solunum sıkıntısı varmış dua edin nolur
[silindi] birprensesvebirprensannesi canımmmm dualarım seninle her şey çok güzel olacak sağsalim kavuş evladına inşallah ❤️❤️❤️
birprensesvebirprensannesi [silindi] Doğdu ama yine götürdüler yine yalnız kaldım kuveze aldılar minicik
Simsim5 Allah yardımcın olsun temmuz anneleri postlarında denk geliyordum sana hayırlısı ile evladını kucağına almışsındır inşallah 🙏🏻