Fidoss Güzel annelerr bebişleriniz kaç kilo benim bugün 30 hafta 1512 ded doktor iyi dedi ama bana biraz az gibi geldi çünkü ben 30 haftda sadece 1 kilo aldım korkuyorum birazcık
Hafissee Fidoss valla kuruntu yapmaya yer arıyorsunuz 😁😁 iyi demiş işte sizin aldıgınız kiloyla bebegin hiç bialakası yok
ysmn_kck17 Fidoss Senin kilo almam bebeyin kilo almasına yaramıyor . 32+4 de bebeğim 1860 gram Ken ben 74 kiloydum . Dün tam 35 haftalık olduk kızım 2605 kg olmuş ve ben kilo almamışım 🤭 direk bebeye yaricak şeyler tüketin yemeniz düzenli oldumu hem siz kilo almazssanız hemde bebeğiniz beslenir ☺️
Nermin28 Fidoss canim ben 19.haftam da kilosu 330 gramdi boyu 25 santimdi biz o zman daha az ilerliyoruz . Ben gebeligim de 8 kilo aldım
Fidoss Hafissee kuruntu neden yapyım hanfendi daha önce 3 kürtajdan sonra insan biraz kuruntu yapıyor adı kuruntuysa eğer ben buraya kuruntumu yapıyorum diye sormadım
Hafissee Fidoss doktor iyi dediği halde az gelmesi kuruntu kilolu bebek saglıklı bebek demek değildir ki belli bir kilo ortalaması var
Yenibirannee Fidoss ben en son 26. Haftamda gittim 850 gramdi boyu 37 cm di kilosu 1 hafta geride ama boyu 1 hafta ilerideydi haftaya 30 olcam merakla bekliyorum hergun sut muz yiyorum daha dikkat ediyorum beslenmeme bakalim kac olmus minnosum
Ruyasusam Fidoss Haftadayim canim yaklaşık 2.5 aydır kilo almıyorum ama maşallah oğluşum ha bire kilo alıyor 10 gün önde gidiyor dedi doktorum. Şeker problemim de yok. Sizin kilonuzla bebisin kilosu alakasızmiş doktorunuz iyi dediyse içiniz rahat olsun 😊
Durubatu Fidoss sizin aldığınız kiloyla bebeğinizin kilosunun ilgisi yok kendimden biliyorum kızımda 20 kilo aldım hanimefendi 2700 doğdu el kadar 😂
Smyy123 Bn 41 haftanın içindeyim bebegim geçen Persemb e gittiğimde doktora 3530 gram demişti, bklm bu Persemb e ne dicek , doğmazsam tabi 🤣😂