Dilanilhn Lalin2580 canım bence hiç korkma Allaha bırak bende bir kere kimyasal geçirdim ikincide hep korkuyordum yine kimyasal olursa ya diş g3belikse kalp atışını duyana kadar yüreğim ağzında dolandım o derece ama rabbim en hayırlısını bilendir şükür bir problem çıkmadı içini ferah tut öncelikle bu hgc değerin 4 yada 5 haftalık gebe olduğunu gösteriyor bnde 4 haftalıkken bu tür bi değerim olmuştu
Lalin2580 Dilanilhn aynen canım insan ister istemez stres yapıyor benim 3. gebeliğim bu ilkini erken doğumdan dolayı kaybettim 2.si dış gebelik inşallah bu sefer Allah kucağıma almayı nasip eder🙏Ben de 4+6 da baktırdığımda bu değer çıktı bugün tekrar verdim bakalım hayırlısı inşallah
beren_r Lalin2580 1800lerde demsti dktor igne snrasi.sol tupu almm gerekli yksa sorunlu tupde yine tkrrlar demsti .kii bn acilleştim o ara zaten şoka grixektm az dha acil amelyt olmustum.sag tup sglikli hmn gebe kalrsn demsti ckskur oylede oldu.cok tsk ederim
AnnelikHayali Lalin2580 cumartesiye daha çok var. Bekleyemem derseniz acilden giriş yapın. Beta hcg değerinizi söyleyin, hamileyim deyin. Ağrınız, sancınız olduğunu söyleyin. Ultrasondan bakarlar. Kese oluşup oluşmadığını doktor söyler size, içiniz rahat eder ☺️
Lalin2580 AnnelikHayali bugün tekrar kan verdim sonucum yarın çıkıcak sonucuma göre dediğiniz gibi yaparım olmadı☺️
AnnelikHayali Lalin2580 dilerim çok sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Tüm acılarınızı dindirip tüm endişelerinizi boşa çıkaran musmuslu bir hamilelik olur. 🥰
SusamTanecigi Lalin2580 doktora gidin eğer normal gebelikte bu değer ile kese gözükür zaten kese varsa dış gebelik ihtimali kalkar inşallah sağlıklı gebeliktir