Sedanur05 atlasinannesii okurken acaba ben mi yazdım ya dedim bende 34. Haftadayiz benim de aynı olay başima geldi doktorumda aynısını söyledi idrardaki iltihaptan diye düşünüyorum dedi doktorum 😂 nst gordim bisey çıkmadı ama bebegin kafası asagidaymis öyle işte
Gamzeee89 atlasinannesii 34 haftamda başladım girmeye şuan 37 haftalıgım sizinki banada biraz geç gibi geldi
Ssezen12 atlasinannesii bende ntsyw girmedim 37+5 im ama çatı muaynesi yaptı dün nts ne zaman olur bilmem
Fatmaadnz atlasinannesii bende 34 haftada girmiştim ama herkesin farklı oluyor bebek ve siz iyiyseniz sancı durumu yoksa biraz ileriye atıyor doktorlar benim erken doğum riskim başladı 29 haftada ama 34 hafta almıştı mesela 🙏🏻
Miumiu atlasinannesii Canım doktordan doktora değişiyor. Ben ilk defa bugün girdim nstye 35. Haftamdayım. 38de de çatı muayenesi olacağımı söyledi doktorum.
Sudemurat atlasinannesii ben 32. Haftamdan beri her hafta giriyorum. Zaten doktor her hafta kontrole çağırıyordu 37+5oldum hâlâ devam ediyor.
Zeyneplena34 atlasinannesii Ben 32 de girmeye başladim 33 haftamdayim yine çagirdi bilemedim geç sanki
sibuti benim doktorum riskli bir durum oluşmadığı müddetçe nst sokmuyor. 36. haftamda bebek hareketlerinin azaldığından şüphelenmiştim o zaman girdim sadece.
mavis24 atlasinannesii ben 26. Haftamdan beridir giriyorum karnım sertleşiyo sürekli önlem amaçlı erken başlandı şuan 36. Haftadayım daha sıklaştı sizede çoktan başlaması gerekirdi