- Düzenlendi
Kızlar 22 günlük anneyim ayrıca kamu çalışanıyim simdi baktim e nabiz da biontech asisi cikti emziren anneler e mi çıkıyor acaba bilgisi olan var mı?
Kızlar 22 günlük anneyim ayrıca kamu çalışanıyim simdi baktim e nabiz da biontech asisi cikti emziren anneler e mi çıkıyor acaba bilgisi olan var mı?
Eceee7 Kamu görevlisi olduğunuz için çıkmıştır.
Zaten bu ara herkese çıkıyor.
Bana da çıktı eşime de çıkmış ki kendisi özel sektör
birkedilianne çalıştığım kurumda kimseye çıkmamış kafam karıştı 😔
Mrc34 benim de aynı şekilde . Kimi ol diyor kimi olma. Ancak emzirirkende baya bir süre sonucta bunu göze alıp ya hamileyken ya emzirriken olmak gerek. Hamileyken olunca bebekte antikorlu doğuyormus bu da bebeği de ilerleyen asamalarda virüsten koruması demek. Cok arada kaldım
Eceee7 benim de öyle ancak bebeğin antikorlu doğma durumu da var. Ve bu da doğunca bebeğin virüsten korunması demek
-ilk-gebelik evet hamilelikte de gebelikte de aşıya herkes farklı bişey söylüyor. Benim hamilelikte ki geçti zaten artık 33. Haftadayim emzirirken de sıkıntılı şimdiden kararsizliklar. Aşı olmak mı Allah korusun koronadan da korkuyoruz. Hakkımızda hayırlısı
Eceee7 merhabalar bende sağlık çalışanı eşiyim benim de aşı hakkım geldi olmaya karar verdim ama sinovac olacağım şuan piyasada aşı yok 26 haftalık hamileyim bende. Eşim hastanede bir sürü doktora sordu biontec kesinlikle olmasın dediler canlı aşı olduğu için ateş veya başka belirtiler olabilir ve Buda bebeğe zarar veriyor falan sinovacta risk daha az. Belki fikir olur diye paylaşmak istedim ki çevrenizde biontec olan ve bir kaç günü zor geçirenler de vardır muhtemelen o yüzden biontec biraz korkutuyor beni açıkçası.