21 haftalık hamileyim hamileliğin başından beri idrarda enfeksiyonum vardı geçen hafta verdiğimde enfeksiyon geçmiş ama bu sefer de idrarda eritrosit(kan) çıktı. Doktor bir şikayetin var mı dedi bende aşırı sarı akıntım ve bazen vajinamdan nokta kadar kan geldiğini söyledim. O da fitil ve travazol verdi 2 gün önce fitili kullandım dün de kreme başladım. Az önce beyaz parça parça kalıntılar geldi mantar olunca gelenler gibi bir de ilaçları kullandıgıım dan beri aşırı yanmam oluyor acaba kremle fitil den dolayı mı böyle oldu yoksa mantara mı çevirdi anlamadım 😔 var mı böyle bir şey yaşayan

Vera18 bende lökosit ve eritrosit çıktı antibiyotik verdi ama cok kararsızım idrar kültürü temiz ama normal tahlilde 35 lökosit var

Sita3434 benimde ilk zamanlar lökosit öyleydi ama hiç antibiyotik başlamadık o düzeldi derken şimdi de bu çıktı 🤦‍♀️ mantara falan çevirmesinden çok korkuyorum o kadar dikkat ediyorum ki niye böyle oluyor anlamadım

Sita3434 bende de yoğun lökosit çıktı pappa test yaptırdım olmadı illa bu bitecekmiş hiçbir sıkıntım yok sadece WC de sarı enfeksiyon görüyorum hep fitil verdi yine geçmedi 🤦‍♀️

Aysell88 daha önce yaşadım malesef çabuk geçen bişey değil bir de bir kere oldu mu sürekli tekrarlıyor

Vera18 ben de kararsızım doktor ilerlemesin ic diyor ama antibiyotik içmek konusunda rahat değilim

Vera18 yanma enfeksiyondan oluyor normalde ama siz yine doktorunhza danışın

Sita3434 canım ben yurtdışındayım sen öyle deyince idrar kültürüne baktım bakteri falan negatif yani ama lökosit 52 yazıyor ben de işte 16 haftalık hamileyim 6 aydır var ilk iki sene mantarla uğraştım vajinal ilaçlar verdiler antibiyotik geçmedi… sonra bir gün araştırdım flocan mydı acaba baktım iki hap ama vücutta bütün mantarı yok ediyormuş, Tr de de var orantıda okudum neyse eczaneden reçetesiz tesadüf verdiler ☺️ Kullandım iki hap sadece varya o gün bugündür 1 sene geçti o mantar bitti.. hatta eltimde çok sık oluyordu ona da dedim doktora yazdırdı kullandı aynı etki ondada geçti. Gelelim bu sarı akıntıya şimdi başım bunla dertte doktor önemli değil zararı olmaz ama pappa test için temiz vajina örneği istiyorlar şaşırdım kaldım 🤦‍♀️

Ysmmmnn lökosit değerin mi bende de öyle yazıyor anlamıyorum ben çokça su içen biriyim hiçbir belirti yok bu akıntı var işte

Ysmmmnn Kağan Kocatepe’ye baktım gebelikte her şey yükselir diyor hayırlısı allahtan

Vera18 gebelikte kültür temiz de olsa, asemptomatik de olsanız idrar yolu enfeksiyonunun tedavisi gerekiyor bebek için… doktorunuz verdiyse kullanın. Niye kararsız kalıyorsunuz? Geçmiş olsun 🌸🌸