Sefaat HazalKele son güne kadar sansi var canim herkesin farkli olabiliyor kiminin 32. 34. Haftalarda kiminin son anda
Tugbaumit HazalKele ayy 34+4 deyim benimde dönmedi doktor bu haftadan sonra dönmez diyor ama yinede son ana kadar dönmesini beklicez dönmezse mecburen sezeryan 😢
Rabia42 HazalKele son ana kadar bekliyor doktorlar kimilerinki 38 de donuyo hemen sezeryene gün vermez doktorun bekler aynı haftadayiz seninle benimki 28 haftadan beri dönmüş durumda bekle sende dönecektir bebisin
Haticeyasin Bende 39.haftadayım 2 hafta önce donmemişti yarın tekrar gidicez bklm dönmemişse sezeryanla alinıcak🙁🙁
YaSeEeeee BEnim oğlum da dönmedi 34 haftalık haftaya gideceğiz bakalım ne diyecek, hala dönemzse 30 Temmuz sezeryan demişti 😕 Bebişleriniz kaç kilo annişler
HazalKele YaSeEeeee benim de dönmedi artık hayırlısı ne ise onu yaşayacagız,kilosu da bugun kontrolden sonra belli olacak :)
Sefaat HazalKele Allh Allh benim bebgimde gec dönmustu dr 39. Haftaya kadar bekleriyoruz dönmezse sezaryen demisti
Tugbaumit HazalKele valla ya normal çok istiyordum herşey normal çatı muayeneside oldum normal Doğuma müsait ama oğluşum dönmüyor yaramazlar işte ne yapalım 😂