Una_Seda Merhaba kızlar 4 gündür aralıksız başım ağrıyor, hiç geçmeden en son acile gittim hamile olduğum için bir şey yapamadılar. Hamilelikte normal olduğunu söyledi doktor, sizlerde de baş ağrısı oluyor mu ve hangi yöntemle geçiyor?? Uyumadan önce parol içiyorum uyanıyorum yine aynı resmen kabusa döndü yaşamım
Haticecakirr Una_Seda bende aşırı çektim baş ağrısı gerçekten çok zor bir durum nane yağı ile şakaklarınıza masaj yapın soğuk kompres uygulayın boyununuza ve birde migren taşları satılıyor onlar baya işe yarıyor tavsiye ederim
Zero2344 Una_Seda bide belki güleceksin ama patates dilimle bağla ciddi anlamda faydası oluyor bana söylediler güldüm ama ağrılar şiddetlenince uyguladım gerçekten ağrıyı alıyor
Nry0682 Una_Seda 12 ci haftadan 16 cı haftaya kadar cektim.Artık cıldırma derecesindeydim cok sükür gecti.Basıma sıkıca tülbent baglıyodum migren tası kullanıyodum buz koyuyodum anlık rahatlatıyodu ama cözüm bulamamıstım ben.Gecmis olsun cok zor.Günlük yasamı cok etkiliyo malesef.
Aysnctl Una_Seda Hastanede nasil bisi yapmadilar. Benim ikinci hamileligim ikisindede hep siddetli baş ağrıları migren ataklari geciriyordum. Hastaneye gittiğimde parol un serumunu takıyorlar ve cok iyi geliyordu. Daha geçen c.tesi kendi doktoruma kontrole gittim kalcadan novaljin yaptirabilcagimi bile söyledi. Kendi kadin dogumcunuzla görüşün bu durumu. Hamileliginiz zindan olur.
Yarennn01_ Bendede var başından beri baş ağrısı ne yapsam geçmiyor yazmayla başımı sıkıyorum yatıyorum o biraz rahatlatıyor sadece
Zero2344 Canım çok geçmiş olsun benim 11.haftadan 13.haftaya kadar öyle aşırı ağrım oldu doktor normal dedi çok ağrın olursa parol kullan Bi tane 10 gün filan sürer geçer dedi öyle de oldu. Kaç haftalık sın bilmiyorum ama mecbur dayanacaksın. Bide karanlık Bi odada gözlerini kapat uyumaya çalış oda rahatlatıyor
Una_Seda Zero2344 Teşekkür ederim, 15 haftalık oldum bugün, ve gebeliğin ilk başından beri hiçbir şey yiyip içemedim ne yesem çıktı 52 kg ile hamile kaldım 47 lere düştüm o kadar yiyemedim hep bulantı çektim şuan yeni 50 kilo oldum. Vücudum besinsiz ve susuz kaldığı için olabilirmiş, ayrıca parol bana mısın demiyor yani galiba bol su içmeliyim, o da çok midemi bulandırıyor
Una_Seda Nry0682 acaba genel olarak hamileliğin getirdiği bi rahatsızlık mı acaba herkes bi şekilde yaşamış çünkü
Una_Seda Aysnctl Bende ağrı kesici bi serum iğne yapın dedim, çok tavsiye etmiyorum hamilelikte dedi bol su iç bi de parol verdi bunu kullan geçecek dedi, haftaya kendi doktoruma mutlaka anlatacağım zaten. Bir sürü şikayet ile gidiyorum bebeği görünce hepsini unutuyorum 🙈
ZumrutHanim agrisi olan arkadaslar goz kapaklariniza da vuruyo nu nornalde nigreniniz varmi herhabgi bi ilac aliyomusunuz doktor agri sebebi olarak ne soyledi
Haticecakirr ZumrutHanim evet göz kapaklarıma vuruyordu normalde migrenim yok ilaç kullanmadım çok nadir parol içtim
Una_Seda ZumrutHanim benim de gözlerime mideme vuruyordu, Hamilelikte normal dedi doktor bi de çok sıvı kaybedince yada vücut yeteri kadar su almazsa olabilirmiş
Una_Seda ZumrutHanim olabilir galiba biraz su içince geçiyor gibi günlük 3 litre su içmek gerekiyormuş ben 3 bardak bile içemiyorum
Hat90 Una_Seda çok geçmiş olsun iyi olur inşallah , patates yuvarlak kesip buzluya atın soğuk olarak alnınıza koyun bende öyle iyi gelmişti birde parol içmiştim geçmedikçe , kolanya ile masaj da iiyi geliyor . Bi de migren ağrısına Çin yağı iyi geliyor onu da bir araştırın .
Aysnctl Una_Seda Öyle oluyor valla bebisi görünce unutyos hersey ben doktorum parol serumuda özellikle sordum yeri geldi çünkü sabah aksam taktirmak zorunda kaldim bana parol hap neyse oda o dedi. Gittigim hastanelerde de direk onu takiyorlar zaten sen bi yere not ol muhakkak danis doktoruna. Bilirim nenkadar kötü olduğunu o ağrilarin.