Sebiluner azraaaaa amin inşallah teşekkür ederim. Sadece suni sancı korkutuyor beni. Dinlediğim hikayelerden yola çıkarak daha beter oldum
dertist Sebiluner yok ben 1 gun bekledim evde suyum geldikten sonra daha sonra gittim hemen suni sanci verdiler ve kizdi doktor enfeksiyon kapabilirdin diye
mutluaile11 Benim 32+2de suyum geldi hastaneye gittik hemen ciğer geliştiri vurup hastaneye yatısımı yaptılar enfeksiyon kapmıyım diye antibiyotik veriyorlar suan 33+2 oldum sancım falan yok bakalım ne zaman doğucak
buiyimi Sebiluner benim de suyum gece gelmişti sabah gittim doktor kızmıştı neden geç geldin diye bende kendi sancım gelir diye düşünmüştüm ama gelmedi suni ile doğurdum.
Sebiluner buiyimi benim çok suyum geldi korkup doktoru aradım.12saatten fazla durma dedi.yatışım yapıldı.suni sancı alınca birden mi geliyor sancılar
buiyimi Sebiluner hayır yavaş yavaş geliyor doğum yaklaştıkça şiddetleniyor hiç açılma yok mu acaba doktorunuz baktı mı
Yu-tu Suyunuzun geldiğini nasıl anlıyorsunuz ilk hamileliğim 37 haftadayım şuan ara ara bi iki dakika sancı oluyor geçiyor korkuyorum farkedememekten
Brcarss Yu-tu Benm gece geldi uyuyordum . Uykumdan uyandm ılık ılık idrar gibi geliyo az az geldi bnm ama hemen anlasiliyo zaten