Bugün kontrolümüz vardı iki gündür adet ağrısı gibi karnımın alt taraflarına ağrı giriyordu yalancı sancıdır diye pek umursamadım sabah geldik doktora dedi şikayetin varmı hocam ağrı var bi baktı dedi 4 cm açıklık doğum çoktan başlamış ben şok bugün alıcaz eve göndermiyorum seni ama ben normalden korktuğum için sezeryan istedim 2 saate aldılar sezeryana iğne falan acıtmıyor ama bebeği çıkarırken birazcık acıyor açıkcası ama kızımı gördükten sonra ağrı acı kalmadı ağlayarak çıktı yanağıma gelince sustu miniğim. İlk yürüyüşümü yaptım korktuğum gibi olmadı rahat yürüdüm şuan yanımda uyuyor miniğim aselim .

Maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin
    kaçıncı haftanızda ve kaç kg doğdu ?

Yasemin_in68 bi sebep söyledi mi yani doktor
      bende heyecanlıyım da ne zman doğururum diye 🙈 bende 37+5 oldum

Beyzasel maşallah Allah analı babalı büyütsün sizede çok geçmiş olsun 😍 benimde bebeğimizin gelişimi 3 hafta ileride gidiyor diye mecburi sezeryan olacak ilk doğumum diye de doğum ağrısız sızısız başlarsa ya farketmezsem diye stres sarıyor bu günlerde 22 günümüz kaldı çünkü doğuma 🙃 dediğiniz adet ağrısına benzer şey bana da oluyor tam olarak ağrıda değil de yumurtalıklarımda bi hassasiyet hissediyorum gibi aynısı adet olunca hissederdim 🤔 şimdi sizin yazınızı okuyunca bir korktum açıkcası😬 perşembe kontrolüm var gidince söyleyeyim ama bu arada bizimde bebeğimiz kız ve ismini Asel düşündük o yüzden daha bir değişik oldum yazınızı okurkenz😍 neyse çok uzun oldu kusura bakmayın Allah adıyla yaşatsın bebişinizi🥰

Beyzasel aslında açılmanız çok iyiymiş keşke normal doğum yapsaydınız hiç sezeryan videosu izlediniz mi ben izledikten sonra sezaryenden korktum normal doğuma yöneldim.

birtriptanesi valla canım çok çok korkuyordum ama Allah’a şükür hiç öyle olmadı

Zey3400 canım benim alt tarafa çok baskı yapıyordu tınlamadım yalancı diye bi baktılar ki açılma allahım sizi de sağ Salim kavuştursun

Beyzasel hayırlı olsunn 😍😍 kolayca açıklık olması için bir şey yaptınız mı? Egzersiz, veya ahududu çayı gibi? Ben de 38 deyim darısı başımıza inşallah ben de doğururum artık😄

yesilkahve inanın hiç bir şey yapmadım hatta hep evdeydim doğru düzgün yürüyüş bile yapmadım çatım da çok normaldi ama korku öne geçmişti bende