Yenibirannee Austosprensi_ son 80 🤣🤣 ayaklari resmen midemde hatta kaburgamda hic dik sekilde oturamıyorum hep yatay uzaniyorum yada ayaktayim Allah yardimcimiz olsun en zor dönemlere girmis bulunuyoruz
Austosprensi_ Babyjo haklısın sona yaklasinca daha daha zaman gecmez ama gecer allah kucagimiza almayı nasip eylesin sağ salim doguralim artık 🤗👍🏻
Austosprensi_ Alize1 bizim o iş daha belli değil öyle olursa o zman 60 gün diyebiliriz 😂 hayırlısı sağ salim doğsun da sonlara doğru heyecan dorukta açıkçası
Austosprensi_ Ikizdeniz bana da öyle geliyor ama baksana daha dün 99 postu açtım şimdi 79 sonra son 9 diye acarim 😂 geçiyor farkinda olmadan hazırlıklar ne durumda
Austosprensi_ Yenibirannee kesinlikle benim oglusum bi gün kipir kıpır ama genel anlamda sakin geceleri biraz hareketli onun disinda sakin ama dogunca nasıl olur bilmem adı gibi olacak gibi hayırlısı 😂😂🤪
Austosprensi_ Alize1 benim de ilk canım benim doktorum bu konu da bişey demedi ama belki son haftalara doğru bisey söyler bilemiyorum
Alize1 Austosprensi_ benim ikinci.olucak ilk hamileliğim sezeryan di onu söyledim aslında yanlış olmasın ❤😬
Ikizdeniz Austosprensi_ sadece bi tane zibin aldim canm baska hic bi sey yok valla erken almak istemedim ama simdiden sonra yavas yavas alirimsende ne durumda
Austosprensi_ MinikMucizem23 geçer geçer neler geçmedi ki bi bakicaz 40 miz çıkmıs bi bakmisiz büyümüşte 2.bebe hazırlıkları baslayacagiz zaman o kadar hızlı ki kıymetini bilmek tadini çıkarmak gerek
Yasemin0728 Austosprensi_ uygulamaya göre son 70 gün kaldı çok şükür bakalım nasip ne zaman olur bilemem
Kadze Austosprensi_ uygulamaya göre 60 ama sezaryen olacağı için 50 sayıyorum ve gerçekten zaman geçmiyor iyice agirlastik kaburgalarda acı oturamiyorum kalkamıyorum acılar içindeyim😂