Buseninannesi_21 Austosprensi_ Evet banada hizli geçiyor sanki hazirani beklerken hemen 8i olu vermiş 🙈
Soulfly Austosprensi_ eksiğimiz kalmadı, doğuma annemlerin yanına gidicem orda halletcem yıkama hazırlık işini falan 💃🏻 Senin de fazla sayılmaz 😃
Austosprensi_ Soulfly bende ay sonu başlıcam hazırlıklara bitiririm artık iyice agirlasicam ay sonuna sıcaklar da başladı erkenden bitiricem bakalim
Buse_00 Austosprensi_ sonn 54 sezeryan olursam daha erken bakalim ne olacak…. valla kendime bisi arıyorum hergun…. iş çıkartıyorum ki zaman geçsin
Austosprensi_ Buse_00 evet canım bende öyle doğum şekli nasıl olacak tam belli değil ama doktorum 10 ağustos 20 agustos arasında dedi bakalım daha erken gelirse yavrum bilemem ☺️🙏🏻
Fadime_56 Austosprensi_ bizimde 70 şuan 30haftalik 32 haftada kontrolümüz vr ondan sonra hemen çantayı hazirlicam
Austosprensi_ snglysl evet canım bana da 79 değil 9 19 gibi heyacan ve panik icindeyim 79 bana o kadar kisa sure geliyor ki bu zamana bile hizla geldik allah kucagimiza almayı nasip etsin sağ salim
snglysl Austosprensi_ valla aynen öyle sağlıkla zamanında gelsinlerde 🙈 birde hazırlıkları en sona bırakmakta fayda varmış gerçekten 🙈 onlarla uğraşmaktan zaman hemen geçiyor 🥰 ama kıymetini bilmek lazım her zamanın 🌸