Austosprensi_ Ikizdeniz bana da öyle geliyor ama baksana daha dün 99 postu açtım şimdi 79 sonra son 9 diye acarim 😂 geçiyor farkinda olmadan hazırlıklar ne durumda
Ikizdeniz Austosprensi_ sadece bi tane zibin aldim canm baska hic bi sey yok valla erken almak istemedim ama simdiden sonra yavas yavas alirimsende ne durumda
Austosprensi_ MinikMucizem23 geçer geçer neler geçmedi ki bi bakicaz 40 miz çıkmıs bi bakmisiz büyümüşte 2.bebe hazırlıkları baslayacagiz zaman o kadar hızlı ki kıymetini bilmek tadini çıkarmak gerek
Yasemin0728 Austosprensi_ uygulamaya göre son 70 gün kaldı çok şükür bakalım nasip ne zaman olur bilemem
Kadze Austosprensi_ uygulamaya göre 60 ama sezaryen olacağı için 50 sayıyorum ve gerçekten zaman geçmiyor iyice agirlastik kaburgalarda acı oturamiyorum kalkamıyorum acılar içindeyim😂
tanya25 Austosprensi_ Son 70 Allahın izniyle bi kaç gündür bel ağrılarım arttı bebiş de 10 gün önden gidiyormuş. Yediklerime dikkat etmem lazım. Dengeli kilo almadım göbek bayağı büyüdü belimi büküyor 🤣
Austosprensi_ tanya25 evet hiç sorma bende dizlerimden anlıyorum yatsam geri kalkamıyorum bi is yapsam pertim sag salim alalim kucağımıza catlaklar da basim dertte azar azar da olsa neler yaptım yine çatladım bıraktım artık hayatim da hic bu kadar kilo almadim catlamam normal 😂
MinikMucizem23 Austosprensi_ Sorma 12. Haftadan beri çatlıyorum kullanmadığım yağ ürün kalmadı bende pes etmiş durumdayım haritaya döndüm bile
tanya25 Austosprensi_ Çatlağım dıştan yok ama sanırım içten çatır çatır çatlıyorum göbeğim sızlıyor geriliyor :/
Austosprensi_ MinikMucizem23 benimde yan kisimlar azar azar dün farkettim göbeğimin alt tarafını göremiyorum tesadüf yağ sürerken fark ettim ne yaparsak yapalım catlayacagiz yapacak bişey yok önlem önlem dir bio oil kullanıyorum arada kantoron faydasi var en azından azaltır sonrası için
Austosprensi_ MinikMucizem23 benimde yan kisimlar azar azar dün farkettim göbeğimin alt tarafını göremiyorum tesadüf yağ sürerken fark ettim ne yaparsak yapalım catlayacagiz yapacak bişey yok önlem önlem dir bio oil kullanıyorum arada kantoron faydasi var en azından azaltır sonrası için
Austosprensi_ tanya25 evet benimde yoktu kaşın kaşın azar azar basladi hayatımda ilk defa 75 kiloyum normal tahmin ediyordum böyle olacağını 😇 napalim oglum saglikla dogsunda önemi yok
tanya25 Austosprensi_ Kesinlikle öyle sağ salim kucağımıza alalım Allah’ın izniyle gerisi önemli değil.
Austosprensi_ MirzaHazal56 😄😄😄 oo senin az kalmis canım allah kurtarsın kolay doğumlar dilerim hepimize 🤗🌼