neslitolgaa Zeyyyn sabah tiroid hapı içtiğim için onu geceye aldım😁 tiroid daha önemli dedi doktor ve onunla birlikte başka ilaç alma dedi
Mel05 tuba-9489 kahvaltidan once demir kahvaltidan sonra multi vitamin. Ogle yemegnden once devit damla yemekden bir saat sonra gibi magnesuyum. En sonda sksam ac karnjna gene demir ilaci. Ilk başlatda propolis kullaniyordum birakmisdim simdi 34 hafdafayim yakinda gene basliycam propolise bakalim
kahve-cekirdegim Zeynep007 sütte tadı nasıl oluyor farkediliyor mu ya büyük bardak mı normal su bardağımı ben ekmeğe damlatmıştım ama hiç beğenmedim ve kullanamadım diğer ilaçlarımı kullanıyorum 🥺
Zeynep007 kahve-cekirdegim ya ister istemez fark ediliyor ama sütün kokusu bastırıyor gibi de ben tek seferde içip dikiyorum valla bekletmeden ondan önce de zeytin yağına damlatıp içiyordum öyle daha çok mide bulantısı yapıyordu :)
Bhr2121 tuba-9489 ben bi d3 vitamin kan hapı birde balik yag kulanıyorum sen neden bu kadar çok ilç kulanıyosun m.etm benim doktorum vermedi bı skntı olurmu ki
Asyamira tuba-9489 sadece demir ve magnezyum alıyorum, OMEGA da kullanıyordum ama haftada 2 güne düşürdü doktorum 😂
Cansuufyucee Sabah uyaninca tiroid ilacı Yemekten sonra decavit Gün içerisinde kan damlası d vitamini Sonra magnezyum Kan sulandırıcı iğne Gece yatmadan prilam Birde mide yanması için renni duo
Nejlavrl tuba-9489 sabah erkenden kan surubu 1 saat sonra adalat 1 saat sonra progestan 12de d vicium 1de probiyotik 2 de vitafemin dha aksam 7 de magnezyum 8 de adalat 9 da progestan 10 da d vicium ilac icmekten anam aglıyor gercekten zor mide ağrısı ve yanması yaşıyorum gaviscon kullaniyorum birde günde 4 defa 🤦🏻♀️
Nejlavrl tuba-9489 cok gerçekten erken doğum riskim var iyice çoğaldı ilaclar umarim midem kaldırır bu kadar ilaci surekli ağrıyor ve yanıyor gavisconla idare etmeye çalışıyorum bebeğim iyi olsunda ben dayanırım
Soulfly tuba-9489 vay maşallah bu ne böyle 😅 sabah aç karnına kan ilacı kahvaltıdan sonra da regenesis içiyorum sadece
Nimet_Gamze34 Sabah kahvaltıdan sonra kan sulandırıcı iğnem ve magnezyum hapı Öğlen yemekten sonra vitamin Akşam yemek yemeden önce demir ilacı Yemekten sonra magnezyum Saat 10 da insülin iğnem Yatarken de probiatik hapım.
Eda_98 3 vitamin de günde bir kere hepsini sabah kahvaltıdan sonra atıyorum fakat birlikte alınca yan etki yapıyor sanki başım çok ağrıyor, sabah öğle olarak değiştireyim yarından itibaren, sizlerde yan etki yapıyor mu nasıl?
tuba-9489 Eda_98 bende böyle hepsini tek seferde kullansam mı diye düşünüyorum işte ama sonra belki birbiri ile ters düşerler diye gün içine dağıttım. Çünkü ara ara olunca unutabiliyorum. Sizde farklı saatlerde almayı deneyin
07-02-2019 tuba-9489 sabah ac karnına kan surubu sonra kahwaltı kahwaltı dan sonra decavit öğlen yemegınde dewit3 aksam yemegınden once yine kan surubu ıcıyorum balık yagı kacıncı haftada kullanılıyor ya? Bana daha wermedı doktoruma merak ettım
tuba-9489 07-02-2019 13 haftalıkken refenesis verdi doktor o bitince de elimde ocean vardı onu kullanmaya devam ettim