Havvanur42 Emirinannesi34 benimde 18 temmuz gözüküyor 40. Haftamın dolduğu gün. Ne zaman gelir Allah bilir tabikii ama doktorum bayramda tatile gideceğini söyledi. Yetişebilirsem gelirim dedi ama endişeliyim :)
Emirinannesi34 Havvanur42 benim temmuz 30 40.haftamın dolduğu gün ama zamanını beklemzde erken doğarsa diye korkum bakalım konulacağım bu durumu. Kendi doktorum girsin istiyorum
Havvanur42 Emirinannesi34 inşallah istediğin gibi olur canimm erken doğumu aklına getirme güzel şeyler planla öyle olsun :)
Esialp Edakilic benim de doğum 26 haziran görünüyor 18 günümüz kaldı sabah bir defa suyum geldi cinsiyetimiz erkek
Leylagokgoz Esialp merhaba benımde normalde dogum 27 haziran bebeğiniz suan kaç kilo benımkı 3400 müş iri bir bebek dediler
Edakilic Esialp benim hiç bir belirti yok maalesef . Doktorum bazı hareketleri yapmamı söyledi açılma olması için
Gupssse gulin-35 aynen ya heyecan bastı beni. Riskli olduğum için 38.de alalım dedi bir de malum bayram tatili vs bakalim
gulin-35 Gupssse benımde 38+4 gunlukken denk gelıyor araya dedıgın gıbı tatıl gırıyor beklemez o kdar
aslieroglu38 Melisdem temmuz annesiydim ama kizim acele etti temmuzun 5 inde doğumum vardı haziranın 3 ünde doğum yaptim 32+3 haftalık doğdu kizim