Sss_ Selam annisler, benim ilk hamileliyim ve asiri heycanligim. Haftadayim, ve simdiye kadar hic bulantim falan olmadi, ve istahim hep acik, surekli biseyler yiyesim var, ve yedigim halde bir saat sonra sanki bisey yememisim gibi acikiyorum, sizde yasadiniz mi boyle bisey 🤭🥰🥰🥰
Cansuomerali Sss_ genelde erkekte öyle olur derler benim ilk hamileliğim dede öyleydi oğlum oldu bakalım sizin ne olacak
Sbhtzmn Sss_ bende öyleydim canım erkek bebek beklıyorum Allah nasip ederse 35 haftalıgız hiç bulantım kusmam kanamam olmadı ♥️
perilice123 Cansuomerali benim de oğlum oluyor 12. Haftaya kadar sürekli mide bulantısı + kusma yaşadım. 20. Haftada bulantı yeniden başladı.
Sss_ Sbhtzmn seninde canin tuzlu limon ve domates cekiyomuydu ya, derler ya ye eksiyi dogur ayseyi falan 😅🙈 Ama bulantisi olmayanlarda genelde erkek bebek bekliyor, cok heycanliyim merak ediyorum 🥰🤭❤️
Sinemry Benimde ikinci gebelıgım 11 hafta 1 gunluk oldu benimde mıgde bulantısı pek olmadı diyebilirim sadece kokuya karsı hassasiyeti var ve ıstahım acık 😀
hugeeyedgirl Sss_ iştahta minik bir artış, bir süre gece acıkmalarım oldu. Ama 24.haftadayım benim de bir gün bile bulantım, aşermem vs olmadı. Yani olabiliyor, hamilelik bende sadece uyku hali yaptı 😌
Gzmm14 Sss_ bende 20 haftalık hamileyim ne kustum, ne başım döndü, ne midem bulandı, ne koku hassasiyetim oldu 😅😅 mis gibi geçiriyoruz işte 😌
Ayse2642 Benım de ilk bebegım de hıc Bı sıkıntım olmadı cok sukur ama kızdı, bence kısıden kısiye degısıyor ☺️
[silindi] Bende 6. Haftayim ne bulantı ne kusma ne aşere hiç bir şey yok belki de benim için bir az erken olabilir, ileriyi bilemiyorum.
Elina [silindi] bende sizin gibiyim haftamız aynı cinsiyet ne hissediyorsunuz ? Tabi öncelik sağlık 🙏evlatlarımızı bize bağışlasın
Hasel0503 Sss_ benimde oyle oldu sadece ilk 3 aylik dönem icinde bir iki hafta ara ara bulantim oluyordu ama kusmuyordum oda ilac ictigim icin etki ediyordu
Elina Sss_ ben ilk hamileliğimde sürekli mide bulantısı yaşadım ama erkek evladım oldu şimdi ikince hamileliğimde hiç bulantım yok o zaman kız mı olur ?
ikincim253 Sss_ maşallah canım inşallah bı şekil de devam edersin . Ben ilk gebelikte çok çektim bulantıdan bunda 8. Haftadayım hala bir şey yok çok şükür inşallah da olmaz bulantı çok zooor
figennsefaa Ben de yarın 9+0 olcam. Gram bulantım olmadı tek sıkıntım sürekli uyumak gözümü açamıyorum. İnşallah sağlıklı bir bebektir🙂
Sss_ figennsefaa bende baya ilk zamanlar yorgun dusuyodum, gun icinde uzanmaktan baska bisey yapmiyodum, ama suan okadar yorgun hissetmiyorum kendimi 🥰