101 de bimde hic denk gelmedim keske gorseydm alirdm

A 101 ın sitesıne bak belkı vardır orda

Gerekli mi sizce alınmalı mı ne kadar kullanılıyor

Seross10 şuan bir aylık oğlum beybi nest inde yanımda uyuyor 🤣 ben gece beşikte gündüz yanımda beybinestte uyutuyorum bana göre çok gerekli

Gulcemal Alt tarafı sünger ve içerisinde de titreşim sistemi var pil ile çalışıyor.Sunger kısmı dışında komple çıkarıp yıkanıyor.Bebeğin karnına doğru titreşim veriyor gaz sancısına karşı etkili deniliyor yorumlarda da :)

Gulcemal Ben yuvarlak sipariş verdim annemin arkadaşına açıldığı zaman halı gibi oluyo Pinterest te gormustum haliyle bimdeki gibi falan 50 60 değil 350 ye yaptırıyorum 🤭🤭

Gulcemal bence kullanışlı degıl kendı adıma sölim aldım ama gereksızmıs çünkü bebegım yıyor gazını cıkarıroruz ve uyuyor beşiğinde yatak odasında sureklı yanı oturma odasına felan getırsem kullanırdım belkı ama camları açtığım için ceryanda kalsın istemedim hep odada yatıyor kendı halinde 2 ay oldu doğum yapalı 2 kere yatmamıştır yanı kaldırdım :)

Gulcemal ben kızıma aldmmyazın sıcaktı hep babynestte yatırırıdm neresi serinse oraya koyardm hep çok kullanışlı çok memnun kaldm şimdi kızım büyüdü 10 aylık rahat uyuyamıyor ikinci çocuğa kaldırdm😍

Gulcemal Daha gelmedi yapım aşamasında Google e yuvarlak babynest yazarsan görsellerde cikiyo bı suru