Ya hanımlar bunu yazarak vaktinizi çalmak istemiyorum ama baya merak ediyorum yardımcı olursanız çok dua ederim 20 günlük taze anneyim sezeryan dogum oldu 23 gündür kusura bakmayın af buyrun bikini bölgemi temizleyemiyorum sezeryan yeri ya korkuyorum.bir de zaten bebek emziriyorum tüy dökücü krem kullansam sakıncası olurmu kullanan oldu mu acaba 😊
Sezeryan olduktan sonra 🙄🙄
Smyra- bende 20 gün oldu🙈 seyrek var suan daha önce lazer olduğum için. Ama sonra nasıl alacam bende bilmiyorum
kuaförüm 40 çıkmadan ağda ile aldıran olmustu demişti
esilemerveker senin ki seyrek en azından 🤭🙉🙊🙈🙈🙈🙈insallah bir yol gösteren olur burada bekleyelim tüy dökücü kreme.raziym
- Düzenlendi
Smyra- şuan siz lohusasınız ya hani b benim bildiğim adet halinde veya lohusayken kıl tüy alınmaz koparılmaz vücuttan tabii siz bilirsiniz ama
Smyra- bebepim 2 aylık olduğunda ağdaya gitmiştim. Korltuğum gibi olmadı ama yine olsa cesaret edemem
[silindi]
Smyra- kuzum hiç bi sorun olmaz normal temizlenmesi tuğ dökücü tavsiye edilmiyor hemen doğumdan sonra yakar değebilir jiletle bant takip temizleyebilirsin
Smyra- korkuyorsan dikişlerine yakın yerde almayı bırak ☺️
Smyra- keske agdaya alıssaydınız hamıleyken benım 13 gunum var okafar rahatımkı okadar ınceldıkı 40ım cıkana kadar rahat etcem sukur
Smyra- bayan için banyo permatiği var ondan alabilirsin ben zor durumda kalınca ondan kullanıyorum. A101 de satılıyor lady diye